Φ zunderal Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2005 arkadaşlar yeni bi makina topladım donanım çakışması weriyod fakat tüm parçaları başka makinalarda denedim hepsi çalışıyor hiçbirinden sorun almadım we de aynı özellikteki bi makinayı da 2 hafta önce yine kurmuştum sorun filan çıkmadı çıkan hata 0x001902fe.... gibi hatalar weriyor ne yaptıysam olmadı bi türlü başaramadım her parçayı denedim yine hata dewam ediyor işletim sistemini hdd ye başka makina üzerinde kurmayı denedim we yükledi sorunsuz olarak hdd yi makinaya takıp çalıştırdım sadece windows hatası werdi tekrar format attım ama yine eski hatayı wermeye başladı ne yapacağımı şaşırdım yardım edebilirseniz sewinirim Alıntı
Φ juneyyar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2005 hatayı tam söylesen yardım ederizde tam söylemiyon Alıntı
Φ maho_aga Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 hata olayını biraz daha açmanda fayda var. Ama sana şunu da söyleyebilirim çok sık mavi ekran hatası alıyorsan ram i kontrol et derim Alıntı
Φ TurkHackTeaM.NeT Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 microsoft un sitesine gir kodu yaz arat daha sonra yukarıda ki linkte en yazısını tr yap entere bas sayfa tr olsun o zaman daha güzel olur. bazen ide kablosundan oluyor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.