Gönderi tarihi: 22 Mart , 2010 15 yıl BEN BİR KIZILDERİLİ’YİM! Ben bir Kızılderili’yim! Ak gönlüm kızıl derim Ben dostumu severim Düşmanımı ise bilirim Güneş renginde tenim! Ben yakmam severim! Dostumu ben selamlarım Düşmanımıysa kelamlarım Yoktur; ahlarım, vahlarım Gözümle, gözüne bakarım Güneş renginde tenim! Ben yakmam severim! Uçamam ben koşarım Dikkatle etrafıma bakarım Av olmam, avımı ararım Peşindeki avımı yakalarım Güneş renginde tenim! Ben yakmam severim! Dostumla dumanım tüter Isıtır içimizi gönülde biter Gözler bakar diller söyler Ardında düşman istemezler Güneş renginde tenim! Ben yakmam severim! Çalıyor bak davullar Yayılan şu dumanlar Anlayan bunu anlar Anlamayan korkarlar! Güneş renginde tenim! Ben yakmam severim! Kızılderili’yimdir soyum Onur duyduğum buyum Bugün, ha varım ha yoğum! Yarında toprak olurum! Güneş renginde tenim! Ben yakmam severim! Ben topraktan geldim Yaşarım doğayı severim Tabiat anayla iç içeyim Ben bir, Kızılderili’yim! Alem-i Sır NOT: Kızılderililere ilgim olduğundan bu şiiri yazdım.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.