Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 13 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2010 *** Evlenme hazırlığı içindeki çift trafik kazasında ölüp Cennet'e giderler. Damat adayı durumlarını görevli meleğe anlatarak Cennet'te evlenip evlenemeyeceklerini sorar. - Bir bakayım' der görevli melek. Aradan üç ay geçtikten sonra Melek gelir ve mağdur çifte sevinçli haberi verir: - Her şey ayarlandı, sizi evlendirebiliriz! Damat adayı, peki der, 'Biz düşündük de; acaba evliliğimiz yolunda gitmezse boşanabilir miyiz?' Görevli melek gök gürültüsünü andıran sesiyle kızgın bir cevap verir: - Siz manyak mısınız? Cennet'te nikahınızı kıydırabilmek için tam 3 ay dolaştıktan sonra bir imam bulabildim. Cennette bir avukat bulmak ne kadar sürer hiç tahmin edebiliyor musunuz.....? Alıntı
Φ ibn-i meymun Gönderi tarihi: 13 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2010 Ben de bir zamanlar imamlık yapmıştım. O zamanlar üzülmüştüm ama iyi ki atmışlar yoksa cennet yüzü göremeyecekmişim. Alıntı
Φ Siyah_Beyaz Gönderi tarihi: 13 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2010 Ben de bir zamanlar imamlık yapmıştım. O zamanlar üzülmüştüm ama iyi ki atmışlar yoksa cennet yüzü göremeyecekmişim. Yaşam böyle bir şey işte; >>> Önce merhaba dersin yaşama ... >>> Yersin içersin... >>> Yaşamla dalga geçersin... >>> Sonra doğru hayaller dünyasına ... >>> Kaplumbağa misali daha yüz yıllarca sürer bu algılama, varsayış ... >>> Kavga dövüş üstelik... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.