Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 arkadaşlar bugün içim içime sığmıyor mutluluktan uçuyorum sanki okadar sevinçliyimki herkesle paylaşmak istedim bugüne kadar erkek adama çiçek verilmez taraftarıydım ve hayatımda hiç çiçek almamıştım bugün ilk defa biri bana çiçek gönderdi kalbim duruyordu az daha çiçekçi benim adımı söyleyince çiçeği alalı 1 saat oldu haala çarpıntılar devam ediyor ne güzel birşeymiş çiçek almak bundan sonra herkese sık çiçek göndereceğim bunlarda sizin için ara sıra dostlarınıza arkadaşlarınıza böyle sürprizler yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum bütün herkesi seviyorum bugün saygılar sevgiler Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 sen nikini değiştir hemşerim.. karizmayı dağıtdın... senin adına sevindimm... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 ben de sevindim ayrıca çiçek almanın bayanı erkeği olmaz pekala bir erkeğe de çiçek gönderilebilir ve işte senin olduğun gibi herkes mutlu olur. dilerim çiçeklerin sevdiğin kişiden gelmiştir. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 vayy hemşerum tebrukler tabi her zaman muncurlarini asmeycesun..sevmek sevilmek güzel şey tadını çıkar Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 ne güzel duyguların dile gelmesi...ne güzel...... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 demekki kizlarda problem yokmus,erkeklerde çiçeklere mutlu olurmus,buna çok sevindim.Tas yürekli senin adina çok sevindim ,seni bu kadar etkiledigine bakilirsa çiçek önemli birinden geliyor. çok güzel yaaaa.. hayat iste böyle güzellikleri de var. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 ana ben ne yapmışım resmen çizdirmişim karizmayı dün kafam iyiydi galiba nedir sanki altı üstü bir çiçek yemek bile yiyilmez haklısın ilbey hemşerim bu çiçek beni bozar sevindiklerimi geri alıyorum taş yürekli fırın erkeğiyim ben taş taş ama burdan daha geriye dönüş olmaz çiçek özel birinden gelmedi okadarına yürek dayanmazdı heralde amcamın kızları göndermiş yeni bir dükkan açmıştımda açılış falan yapmadığım için beklemiyordum hayırlı olsn çiçeği ben şimdi bu çiçeğe çok iyi bakmam lazım canlı bir çiçek bu saksıda geldi aslan sütüyle besleyeceğim onu Buzlu RAKI göndersene bir kadeh Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 kafam çok güzel arkadaşlar uçuyorum bu çiçeklerle sizde uçun sevgiler saygılar hepinize Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 YARASIN....iyi yürekli arkadaşım................sevgi dolu yüreğine ............ hayırlı olsun işyerin.....allah utandırmasın....hayırlı işler dilerim.....ne üzerine işyeri açtın....::?? Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 abi bu son mesajı okuduğumda bayaa utanmıştım düzenlemesinide bulamadım bekliyordumki birileri diğer başlıklara bişeler yazsında bu başlık kaybolsun gene çektin onu baş tarafa battı balık yan gider bari yazalım artık bizde digital uydu cihazları satış yazılım güncellemeleri şifreli kanallar falan ve bilgisayar satış destek tamir bakım evlere servis v.s. birsürü iş öyle karışık bir yer işte daha tam oturtamadık teşekkür ederim güzel dilekler için ... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 niye unutturamaz bu başlık aşagıya indikçe biz çıkarırız yukarıya utanacak bişi de yok sanki Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 yaa bu çiçekte ilk geldiğinde çok güzeldi okadar sulamama rağmen o canlılığını koruyamadı palmiye ağacına benzer bişeydi şimdi kel tavuğa döndü yav buarada ben çiçek aldığım için değil 8 numaralı mesajım için utanıyordum çiçek almak gurur verici neden utanayımki Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.