Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 18 yıl kıss nası tanımassın sevim emre yi tahiri tanıyorum biri aynalı tahir diğeri de teysemin kocası gaye
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 18 yıl bbg evindekini tanıyorum orhan... sevimö emreden çağrışım yaptıda..
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 18 yıl ne demek kardeşim fuat bi aralar vardı benim sınıfta öyle biri; uyuz ederdi beni... şehsuvar....
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 18 yıl bi ara aşk oyunu diye bi dizi vardı ordan bi duymuşluğum var sanki.... yağmur...
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 18 yıl Okul arkadaşım olur.. (bu arada özlettin kendin Murti nerelerdesin.....) Anastasya..?
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 18 yıl Onu tanımıyorum ben ( işlerden fırsat bulabilirsem giriyorum ! vakit olmuyor ne yapalım ! ) Nilüfer
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 18 yıl ortaokuldan arkadaşım oluyo...... abuzittin senin neyin oluyo..........
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 18 yıl Allaha şükür birşeyim olmuyor nebahat bizim komşu vardı nebehat hanım teyze.... feriha...
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 18 yıl bir öğrenci tuğba yumuşak g siz olanı ev arkadaşım.... mustafa.....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.