Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 18 yıl taaaaaaaa ilk okuldan sınıf arkadaşım... özledim o günleri... ilaydaaaaa...
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 18 yıl üstteki isim yazmayı unutmuş mehmetten devam ediyorum amcamın oğlu ismi Mehmet eniştemin ismi Mehmet bilgehan ...
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 18 yıl tanımıyom gısss sena ben tanıyorum kendisi eşim Ömer faruk.. Ben onuda tanıyorum kendisi oğlum selahattin..
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 18 yıl buğra...minik bir çocuk burda... ikizi var bi tane dee onu da söliyim barii acaip tatlılar yaff.. buse...
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 18 yıl buğra...minik bir çocuk burda... ikizi var bi tane dee onu da söliyim barii acaip tatlılar yaff.. buse... ben bu bugrayı tanıyor gipiyim buse komşu kızı esra
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 18 yıl ben de bu demircani taniyor gibiyim esra arkadasim aysegul ayşeğül çok hangi birisini sordun aceb eda
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 18 yıl yok tanidigim en yakin olani sordum seda en yakın 2 ayşeğül evlendi seda güzel isim ama yok tanıdık şeyda
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.