Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 19 yıl Yön:Mert BAYKAL Senaryo :Ferhan Şensoy Oyuncular :Ferhan Şensoy,Rasim Öztekin,Ali Çatalbaş Ben bir filme bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum ,senaryo,yönetmen mükemmel..oyuncuların zaten hepsi tiyatrocu..harika bir karamizah olmuş...kesinlikle tavsiye ederim.
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 19 yıl ya manyak bi film ben çok sewdim..herkese tavsiye ederim.defalarca izler gülerim......pardon yani..... adamı ben öldürdüm ama cinayeti üçümüz planladık....
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl arkadaslar herhalde hepınız bu pardon fılmıne cok bayılmısınız ama bu olayın gercek oldugunu bılıosunuz demı.....
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 18 yıl Yön:Mert BAYKALSenaryo :Ferhan Şensoy Oyuncular :Ferhan Şensoy,Rasim Öztekin,Ali Çatalbaş Ben bir filme bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum ,senaryo,yönetmen mükemmel..oyuncuların zaten hepsi tiyatrocu..harika bir karamizah olmuş...kesinlikle tavsiye ederim.
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 17 yıl Olayın gerçek olduğunu biliyorum Seyreden herkes de biliyordur zaten sonunda bunun gerçek bir olaydan alıntılandıgı söyleniyor... Bu film muhteşem, oyuncular inanılmaz iyi, seyrettiğim en iyi Türk filmlerinden birisi defalarca izleyebilirim... Defalarca
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 17 yıl Gercekten harika bir film... Devletten alicagimiz var kismi,benimde bittigim andi :d:d
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.