Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Yön:Mert BAYKAL

Senaryo :Ferhan Şensoy

Oyuncular :Ferhan Şensoy,Rasim Öztekin,Ali Çatalbaş

Ben bir filme bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum ,senaryo,yönetmen mükemmel..oyuncuların zaten hepsi tiyatrocu..harika bir karamizah olmuş...kesinlikle tavsiye ederim. :clover:

Gönderi tarihi:

ya manyak bi film ben çok sewdim..herkese tavsiye ederim.defalarca izler gülerim......pardon yani..... :D

adamı ben öldürdüm ama cinayeti üçümüz planladık.... :lol:

• 10 ay sonra...
Gönderi tarihi:

arkadaslar herhalde hepınız bu pardon fılmıne cok bayılmısınız ama bu olayın gercek oldugunu bılıosunuz demı.....:)

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
Yön:Mert BAYKAL

Senaryo :Ferhan Şensoy

Oyuncular :Ferhan Şensoy,Rasim Öztekin,Ali Çatalbaş

Ben bir filme bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum ,senaryo,yönetmen mükemmel..oyuncuların zaten hepsi tiyatrocu..harika bir karamizah olmuş...kesinlikle tavsiye ederim. :clover:

• 10 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Olayın gerçek olduğunu biliyorum :) Seyreden herkes de biliyordur zaten sonunda bunun gerçek bir olaydan alıntılandıgı söyleniyor...

Bu film muhteşem, oyuncular inanılmaz iyi, seyrettiğim en iyi Türk filmlerinden birisi :) defalarca izleyebilirim... Defalarca

Gönderi tarihi:

Gercekten harika bir film...

Devletten alicagimiz var kismi,benimde bittigim andi :D:d:d

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.