Φ turkiz Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2010 Merhabalar degerli üyeler.. Erol Büyükburc üstadimizin bir parcasi vardi... Sözlerini pek hatirlamiyorum ama : hey na na naaa, oo na na naa diye nakarati var parcanin.. Bu parcanin ismi nedir acaba, aranizda bilen var mi? Alıntı
Φ turkiz Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2010 Merhabalar degerli üyeler.. Erol Büyükburc üstadimizin bir parcasi vardi... Sözlerini pek hatirlamiyorum ama : hey na na naaa, oo na na naa diye nakarati var parcanin.. Bu parcanin ismi nedir acaba, aranizda bilen var mi? Arkadaslar, sarkinin sözlerini buldum: Dün seni yolda gördüm peşin sıra yürüdüm ne nananna herkese hava attım o an çok can yaktın ne nananna içimde ışık çaktı Aklım sana sana karıştı ne nananna Sarardı soldu rengim tutsak oldu şu kalbim 1990'da Vaya Con Dios adli jazz-rock grubu cikartmis parcayi "Nah Neh Nah", sonradan Erol Büyükburc seslendirmis. Ama maalesef hicbir yerde bulamiyorum o parcayi, yani türkce vesiyonunu Aranizda bilen var mi? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.