Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2010 15 yıl Sen! “deniz gözlüm” sün! Masmavi denizlerin gözüsün Gökler mavisi ile ufukta birleşen Sen! “deniz gözlüm” sün! Dünyaya kapılarını açan İçindeki mutlulukları yansıtan Sen! “deniz gözlüm” sün! Âlem-i Gönlünden dünyaya bakan O güzel gözlerinden ışıklar saçan Sen! “deniz gözlüm” sün! İki dudak arasındaki gülüşün Sevgilerle dolu sözün Sen! “deniz gözlüm” sün! Göz kapakların hiç kapanmasın O güzel gözlerinle bize bakasın Sen! “deniz gözlüm” sün! Her zaman gülmelisin.. Sevdiğin gibi, sevilmelisin Sen! “deniz gözlüm” sün! Alem-i Sır der; böyle masmavi gözler Aşk ile sevgiyle, sevilmeyi özler Dudaklarıyla da, bunu söyler Sevdiğini ise, kalbinde gizler! Alem-i Sır
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2010 15 yıl Sevgili Alem-i Sır Sanırım yazım hatası oldu kelimenizde. Özür lütfen. Her zaman ''gülmesin '' Sevdiğin gibi, sevilmelisin Ne güzel dilekler bunlar. Kaleminize sağlık.
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2010 15 yıl Yazar Sevgili Alem-i Sır Sanırım yazım hatası oldu kelimenizde. Özür lütfen. Her zaman ''gülmesin '' Sevdiğin gibi, sevilmelisin Ne güzel dilekler bunlar. Kaleminize sağlık. "Her zaman gülmelisin.. Sevdiğin gibi, sevilmelisin" Evet çok haklısın ...fakat ben sanırım biraz geç cevap verdim ve düzeltme yaptım. Özür dilerim, böyle güzel ve hoşgörülü kibar anlayışılı tatlı dikkat çekip hatırlatmanıza!..Çokkk!..Çokkk!..gönülden teşekkür ve sevfgilerimle!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.