Φ modernjames Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 Aries kirmizidasim benim kirmizi olmazsa olmazim, benim rengim bu sabah kahveleriniz benden olsun, falciyida siz düsünün artik hic anlamam o islerden.. biraz geç oldu ama falcıyı dert etme sen Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 kücüklügümden beri sevdim renkler siyah ve kirmizidir simdi gri tonlarida eklendi seven renklerime GRİDiplomatik ve ağır bir renktir. Hareketsizliği, yavaşlığı ve ciddiyeti temsil eder. hangi nedenden dolayı? gir'yi ekladin sevdiğin renklere..? Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 bir hareket seziyorum nerede hareket orada bereket nasıl bir hareketmiş bu bizimlede paylaş.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2010 İnsanların renk beğenisi değişmez bana göre, örneğin ben Mavi-Siyah ve beyazı her zaman diğer renklerden fazla severim... O zaman ruhsal halim sabit ve kronik depresif mi oluyor Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2010 neyleyim sarıyı yanında lacivert olmayınca Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2010 lacivert rengi akşamların sarı sabahlarına uyan ey jön Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.