Φ modernjames Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2010 Son 25 yılın buluşları listesi, önemlerine göre şöyle sıralanıyor: 26. buluşta sizden olsun 1) İnternet 2) Cep telefonu 3) Kişisel bilgisayar 4) Fiber optik 5) E-posta 6) Ticari GPS (Küresel Konuşlandırma Sistemi) 7) Taşınabilir bilgisayarlar 8) Hafıza depolama disketleri 9) Tüketicilere yönelik dijital fotoğraf makinası 10) Radyo frekanslı kimlik etiketleri 11) MEMS (MikroElektroMekanik Sistemler) 12) DNA testleri 13) Hava yastıkları 14) ATM 15) Gelişmiş piller 16) Melez (Hibrid) otomobiller 17) OLED (Organic light-Emitting diode: Organik ışık-Yayıcı diyot) 18) Görüntü panelleri 19) HDTV (Yüksek çözünürlüklü televizyon) 20) Uzay mekiği 21) Nanoteknoloji 22) Yapay hafıza 23) Sesli posta 24) Modern işitme cihazları 25) Kısa Menzilli, Yüksek Frekanslı Radyo{mosgoogle none} 26 ? Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2010 çok zor bir soru kesin olan birşey var ki o da yeni teknolojilerin bazılarını sonuna kadar kullanabilmemiz ve yeni fikirler üretmemiz Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2010 çok zor bir soru kesin olan birşey var ki o da yeni teknolojilerin bazılarını sonuna kadar kullanabilmemiz ve yeni fikirler üretmemiz teknolojiyi sonuna kadar kullandiğimiz kesin ama düşünüyorumda şu 25 buluşun her biri ayrı ehemmiyet taşıyor yani bunlar icat edilmeseydi şu an ne olurdu düşünmek istemiyorum.. (tabi bunu üzerine 25 yıl öncesi olurdu dene bilir ) Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2010 çok zor bir soru kesin olan birşey var ki o da yeni teknolojilerin bazılarını sonuna kadar kullanabilmemiz ve yeni fikirler üretmemiz teknolojiyi sonuna kadar kullandiğimiz kesin ama düşünüyorumda şu 25 buluşun her biri ayrı ehemmiyet taşıyor yani bunlar icat edilmeseydi şu an ne olurdu düşünmek istemiyorum.. (tabi bunu üzerine 25 yıl öncesi olurdu dene bilir ) Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2010 yıllara bakılacak olursa son yüzyılda diğer yüzyıllara göre hızlı ve çok teknolojik gelişmeler yaşandı.. aynı hızla da gelişmeler devam ediyor.. ışınlanmaya az kaldı göçüp gitmeden bulunsa da rahatça istediğimiz yere ulaşsak captan kirk ilk kullananlardan hatırlıyorum da komsularımız bize televizyon seyretmeye gelirlerdi..bir de gece 03 gibi boks maçları naklen yayınlanırdı ne anlıyorsam o yaşta boks seyrederdim demek gece hayatım çocukluğumda başlamış Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2010 hey gidi günler.. siyah beyaz telvizyon dallas, hayat ağacı ve yalan rüzgarı.. bunalar komuşuk ilişkilerini arttıran dizilerdi bence de. ama şu an diziler bırak komşuyu aile içindeki iletişimi bitirmek üzere.. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2010 evet evet herkes seyrederdi o dizileri ve günün yorumu konuşulurdu JR ne kötülük yapmış yalan rüzgarı da yıllarca oynadı.. küçük ev vardı onu seyrederdim ağlardım çektikleri zorluklara .. şuan dizilere bakmadığım için bilemiyorum..apt.günümüzde dizi muhabbeti olduğu için çoğuna katılmıyorum..boş geliyor zaman öldürmek bence.. tek seyrettiğim dizi Tudors e2 de.. cyrano üyemiz blogında ele aldı..şimdi 3 üncü sezonu başladı..17 ci yüzyıl hep ilgimi çekmiştir.. Alıntı
Φ murattan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2010 Ya bulunmasaydı ne yapardık )) Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2010 Ya bulunmasaydı ne yapardık )) ne mi yapardık !! tabiki hemen icat ederdik Alıntı
Φ scop Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2011 valla bomba soru ama sanırım 3d yayınlar var beraberinde ek aparatları 3d gözlük-ve tvler... Alıntı
Φ war18 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2011 son 25 yılda baya yol alınmış. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.