Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2009 BİR BEN MİYİM..? Bir ben bilirim yürek acılarımı, Bir de yüreğim... Hani demiş ya şair; “Karşındakinin gördüğü kadarmış ya rengin” O yüzden bir yüreğim bilir, Bir de ben O yüzden anlatamam yürek yangınlarımı… Bir ben miyim seven, Bir ben miyim yıkılan? Paramparça bir kenara konulan bir ben miyim? Değilim biliyorum aslında, Peki, neden anlamaz yüreğim, Hüzünleri gözlerimde, Vıcık vıcık acıları neden ellerimde taşıyorum… Galiba anlamak istemiyorum… Biliyorum da anlatamıyorum benliğime. Söküp acıları yerinden, Yaralarımı tırnaklarımla kazıyorum… Hüzünleri gözlerimde, Vıcık vıcık acıları yüreğimde yaşıyorum… Aslında kendi kendime yaptığımı, Ve acıları çoğalttığımı, Gerçeğe döndüğümde anlayacağım biliyorum. Hani demiş ya şair; ”Sevdiğin Kadar Sevilirsin” Gerçeğe döndüğümde anlayacağım, Sevildiğim kadar seveceğim biliyorum. Ama aslında… Ben böylesine sevmekten korkuyorum… Oysa ben, Düşlüyorum… Oysa ben gülüm, En yürekten ve en romantik sevgiyi, Sevmeyi ve sevilmeyi… "Sevdaların bir anlamı olsun istiyorum…" Alıntı
Φ Hatun Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2009 Kendi nehrinde ustalikla akip giden su gibi bir kalem;hepsi yogun duygular icinde yazilmis sanki, söz kalabaligi etmeden bu kadar sade ifadelerle;hüzün ve özlem, dizelere ancak bu kadar etkili yansitilabilir ince ruhlu yüreginize saglik, keyifle okudum hepsini..nice paylasimlara... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2009 Ben bu harika satırları, buram buram aşk kokan şiirleri neden daha önce görememişim ne büyük eksiklik... Gece kuşu bunlar senin için Tabiki sadece bu güzel satırların için değil, düşüncelerin hissettiğim sıcacık yüreğin için . Ne güzel bir insanı yüreğinde taşıyabilmek, ona bu güzel satırları sunabilmek, yüreğinden dökülenleri yazabilmek. Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2011 "Sevdaların bir anlamı olsun istiyorum…" Diyen, o güzel yüreğe Alıntı
Φ isimbulamiyorum Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2011 mükemmel bir şiir gene bunalıma gircem.. Alıntı
Φ displeasure Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2011 Teşekkürler çok güzel paylaşım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.