Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 SONSUZA DEK ... Sorsaydım eğer, Benimle gelir miydin? Koşar mıydın benimle, Hiç ardına bakmadan? Ağladığımı görseydin, Ağlar mıydın sende? Titrer miydin? Eğer dudaklarına dokunabilseydim... Yemin eder miydin? Ya da yalan mı söylerdin? Koşup saklanır mıydın ya da? Âşık olduğun için... Aklımı mı kaybettim? Umurumda bile değil, Gözbebeklerindeyim ya senin.. Al beni kollarına, Nefesimi de al istersen. Umurumda bile değil, Sarılmanı istiyorum sadece... Sarılmak istiyorum, Sonsuza dek... *tna « : Nisan 08, 2009, 00:55:08 » Alıntı
Φ ELiFLE Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 SONSUZA DEK ... Sorsaydım eğer, Benimle gelir miydin? Koşar mıydın benimle, Hiç ardına bakmadan? Ağladığımı görseydin, Ağlar mıydın sende? Titrer miydin? Eğer dudaklarına dokunabilseydim... Yemin eder miydin? Ya da yalan mı söylerdin? Koşup saklanır mıydın ya da? Âşık olduğun için... Aklımı mı kaybettim? Umurumda bile değil, Gözbebeklerindeyim ya senin.. Al beni kollarına, Nefesimi de al istersen. Umurumda bile değil, Sarılmanı istiyorum sadece... Sarılmak istiyorum, Sonsuza dek... *tna « : Nisan 08, 2009, 00:55:08 » ************** Herşeye rağmen, umudun yemyeşil ve hala olduğuna dair güzel dizelerdi... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.