Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 15 yıl DÜŞLEMELİSİN GELECEĞİ ÖNCE GEÇMİŞİ DEĞİŞTİREBİLİR MİSİN.? OYSA ... GELECEĞİ DEĞİŞTİRMEK SENİN ELLERİNDE. GEÇMİŞTE DEĞİL, GELECEKTE YAŞAMAYI… GELECEĞİ DÜŞLEMEYİ ÖĞRENMELİSİN ÖNCE. DÜŞLEMELİSİN ÜZERİNE NELER KOYABİLECEĞİNİ, GEÇMİŞTE YAŞADIĞIN GÜZELLİKLERİN… YAŞADIĞIN OLUMSUZLUKLARDAN, NASIL DERSLER ÇIKARILABİLİR ÖĞRENMELİSİN… YOK, VARSAYMADAN SANA VERİLEN DEĞERLERİ, HATTA ONLARIN ÜZERİNE SEVGİ ÇİÇEKLERİNİ EKEBİLMELİSİN… DÜŞLEMELİSİN GELECEĞİ ÖNCE, GEÇMİŞİN OLUMSUZLUKLARINDA DEĞİL, SAHİP OLDUĞUN KOŞULLARI UNUTMADAN, GELECEKLE YAŞAMAYI ÖĞRENEBİLMELİSİN… SÖYLE, DEĞİŞTİREBİLİRMİSİN GEÇMİŞİ.? GELECEĞİ DEĞİŞTİRMEKSE SENİN ELLERİNDE OYSA… SEN, SENİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN.. *tna « : Şubat 23, 2009, 15:30:42 »
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 15 yıl Yazar DÜŞLEMELİSİN GELECEĞİ ÖNCE GEÇMİŞİ DEĞİŞTİREBİLİR MİSİN? SÖYLE, DEĞİŞTİREBİLİRMİSİN GEÇMİŞİ.? GELECEĞİ DEĞİŞTİRMEKSE SENİN ELLERİNDE OYSA… SEN, SENİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN.. *tna « : Şubat 23, 2009, 15:30:42 » Hiç değişmeyenin değişim olduğunu biliriz de bir çoğumuz... Değişim için kendimizden başlamayı bir türlü beceremeyiz... Hep bekleriz önce karşımızdaki değişsin... sevgilerimle....
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 15 yıl Kaleminin hızına yetişemiyorum GeceKusu o kadar anlamlı ve bir o kadar güzel yazıların için çok tesekkürler..
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 15 yıl Yazar Kaleminin hızına yetişemiyorum GeceKusu o kadar anlamlı ve bir o kadar güzel yazıların için çok tesekkürler.. Teşekkür ediyorum...
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 15 yıl DÜŞLEMELİSİN GELECEĞİ ÖNCE GEÇMİŞİ DEĞİŞTİREBİLİR MİSİN.? OYSA ... GELECEĞİ DEĞİŞTİRMEK SENİN ELLERİNDE. GEÇMİŞTE DEĞİL, GELECEKTE YAŞAMAYI… GELECEĞİ DÜŞLEMEYİ ÖĞRENMELİSİN ÖNCE. DÜŞLEMELİSİN ÜZERİNE NELER KOYABİLECEĞİNİ, GEÇMİŞTE YAŞADIĞIN GÜZELLİKLERİN… YAŞADIĞIN OLUMSUZLUKLARDAN, NASIL DERSLER ÇIKARILABİLİR ÖĞRENMELİSİN… YOK, VARSAYMADAN SANA VERİLEN DEĞERLERİ, HATTA ONLARIN ÜZERİNE SEVGİ ÇİÇEKLERİNİ EKEBİLMELİSİN… DÜŞLEMELİSİN GELECEĞİ ÖNCE, GEÇMİŞİN OLUMSUZLUKLARINDA DEĞİL, SAHİP OLDUĞUN KOŞULLARI UNUTMADAN, GELECEKLE YAŞAMAYI ÖĞRENEBİLMELİSİN… SÖYLE, DEĞİŞTİREBİLİRMİSİN GEÇMİŞİ.? GELECEĞİ DEĞİŞTİRMEKSE SENİN ELLERİNDE OYSA… SEN, SENİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN.. *tna « : Şubat 23, 2009, 15:30:42 » ************************** Sevgili Birce'ye katılıyorum bende; hızınıza yetişmek mümkün degil Ve bir o kadar da anlamlı ve güzel tüm şiirler. Kaleminiz hiç susmasın
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 15 yıl Yazar Ve bir o kadar da anlamlı ve güzel tüm şiirler. Kaleminiz hiç susmasın Beğeni ve destekleriniz için teşekkürler... Sevgiye, içtenliğe, insani değerlere ve yaşamsal gerçeklere dair yararlı paylaşımlarımızın çoğalması... Hep birlikte elbirliğiyle çoğaltılması dileğiyle... Teşekkürler Sevgili 'ELiFLE'
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.