Φ sessiz gemi Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 ARKADAŞLAR HASRETTEN,ÖZLEMDEN BAHSEDİYORLARDI DA,DÜŞÜNDÜM DE.... ACABA BENİM KADAR ZOR DURUMDALARMI DİYE.3 YIL GEÇTİ GEÇMESİNE DE YALANDAN YAŞANMIŞ KOSKOCA BİR 3 YILA DEĞDİMİ SİZCE. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 konu yu tam anlamadım ama.. hayat her zorluğa rağmen yaşanmalı .. adı üstünde hayat içinde bi çok şeyi barındırır.. aşk ayrılık özlem dert tasa hastalık daha bi çok sey veyahut hayata şöle bi tanım koyayım.. mücadele... ruhen ve bedenen verilen şavaş. Alıntı
Φ kırmızıelma Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 geçmiyor günler geçmiyor............. zor dostum zor....... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 ARKADAŞLAR HASRETTEN,ÖZLEMDEN BAHSEDİYORLARDI DA,DÜŞÜNDÜM DE.... ACABA BENİM KADAR ZOR DURUMDALARMI DİYE.3 YIL GEÇTİ GEÇMESİNE DE YALANDAN YAŞANMIŞ KOSKOCA BİR 3 YILA DEĞDİMİ SİZCE. canım bunu muhasebesini sen yapcaksın neler yaşadığını içinden neler geçtiği olaylar karşısında nasıl tavır aldığın gibi şeyleri düşünerek sen yapacaksın ama unutma kötü zamanın yanında iyiler de mutlaka olmuştur bunları göz ardı etmen yapmasın bence .... Alıntı
Φ sessiz gemi Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 canım bunu muhasebesini sen yapcaksın neler yaşadığını içinden neler geçtiği olaylar karşısında nasıl tavır aldığın gibi şeyleri düşünerek sen yapacaksın ama unutma kötü zamanın yanında iyiler de mutlaka olmuştur bunları göz ardı etmen yapmasın bence .... Evet bunun muhasebesini ben çok yaptım yaşanması gerekiyodu yaşnıyo .Yanlız güzel şeyler az yaşanıyo hep böylemi olması gerekiyo o kadar güzellikleri bırakıp geldim ki işte onlar beni üzüyo. konu yu tam anlamadım ama.. hayat her zorluğa rağmen yaşanmalı .. adı üstünde hayat içinde bi çok şeyi barındırır.. aşk ayrılık özlem dert tasa hastalık daha bi çok sey veyahut hayata şöle bi tanım koyayım.. mücadele... ruhen ve bedenen verilen şavaş. ben mücadelemi hep ruhen veriyorum ama artık oda tükendi.Evet haklısın hayat her zorluğa rağmen yaşanmalı.TEŞEKKÜRLER Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 güzellikten kasının ne olduğunu bilmiyorum ama orada daha farkı şeyler yaparak kendine özgü bir dünya ve güzellik yartabilirsin yeterki sen bunu iste sanırım sen daha başta yenilmişsin gibime geldi yanlışım var ise lütfen söyle... ve sakın üzülme yeteki Allah salık versin hayatta herşey tekrara yapılır bak sen kendin söyledin sonuçta 3 ayın kalmış bunun tadını yaşa bence ve unutma bir bakacaksın o 3 ayda geçmiş zaman su gibidir ellerinden hemen kayıp gider...fark edilmez ki bence sen de bunu fark edemeyeceksin sevgiyle kal Alıntı
Φ sessiz gemi Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 güzellikten kasının ne olduğunu bilmiyorum ama orada daha farkı şeyler yaparak kendine özgü bir dünya ve güzellik yartabilirsin yeterki sen bunu iste sanırım sen daha başta yenilmişsin gibime geldi yanlışım var ise lütfen söyle... ve sakın üzülme yeteki Allah salık versin hayatta herşey tekrara yapılır bak sen kendin söyledin sonuçta 3 ayın kalmış bunun tadını yaşa bence ve unutma bir bakacaksın o 3 ayda geçmiş zaman su gibidir ellerinden hemen kayıp gider...fark edilmez ki bence sen de bunu fark edemeyeceksin sevgiyle kal yapılacak farklı bişeyler yok ki istesende yapamıyosun .Evet önemli olan sağlık ALLAH sağlık versin .inşallah fark etmeyeceğim ama çok fark ediliyo zaman geçmiyor çünkü.ben baştan yenilmişim evet haklısın .TEŞEKKÜRLER... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 canım karamsarlığa yer verme Alıntı
Φ sessiz gemi Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 canım karamsarlığa yer verme NEDEN HEP YONCA ?AMA GÜZEL...... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 yoncanın benim için farklı bir anlamı vardır ..ama senin için seni mutlu edecekse ben sana hep veririm bacım Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Önclikle hoşgeldin foumumuza... Sorunu nu biraz anladım çokca anlamadım.. O yüzden pek bi görüş belirtemiycem ama rahmetli Babaannemin bana öğrettiği bir duası vardı .. '' Yattım sağıma döndüm soluma şükrettim Allhıma Yaradanıma'' diye başlayan bir dua gerisini pek hatırlıyamıyorum artık ama başı hep aklımda kalmıştır.. Şöyle düşün güzellikler bittiği gibi kötü şeylerde zamanla biter ya da acısı azalır.. Veya biz alışırız.. Bir şekilde muhakkak sarılmak için hayata geçerli seepler çıkacaktır karşımıza.. Zaman .. Sadece birazcık zaman. Alıntı
Φ sessiz gemi Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Önclikle hoşgeldin foumumuza... Sorunu nu biraz anladım çokca anlamadım.. O yüzden pek bi görüş belirtemiycem ama rahmetli Babaannemin bana öğrettiği bir duası vardı .. '' Yattım sağıma döndüm soluma şükrettim Allhıma Yaradanıma'' diye başlayan bir dua gerisini pek hatırlıyamıyorum artık ama başı hep aklımda kalmıştır.. Şöyle düşün güzellikler bittiği gibi kötü şeylerde zamanla biter ya da acısı azalır.. Veya biz alışırız.. Bir şekilde muhakkak sarılmak için hayata geçerli seepler çıkacaktır karşımıza.. Zaman .. Sadece birazcık zaman. EVET ZAMAN .Zaten benim sorunumda zaman o dualarda olmasa nasıl olurdu bilmiyorum.Özlemin kasırgası içinde yolumu kaybettim savruluyorum.Ama şunu anladım burda iyi dostlar var.beni anlamaya çalışanlar . Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 umudunu yitirme geçer......bahar geldi sarıkamış ormanları gözel olur şimdi gez eğlen.......içini ferah tut....göreceksin ki herşey güzel olacak............ Alıntı
Φ sessiz gemi Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 umudunu yitirme geçer......bahar geldi sarıkamış ormanları gözel olur şimdi gez eğlen.......içini ferah tut....göreceksin ki herşey güzel olacak............ HIMM ÖYLE DİYOSUN .BİLİYOSUN YANİİİİ Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 yaaniiii....... kısmen....... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.