Φ sunara Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2010 Iste böyleee, Türkiyeyi yolda bulmadik Türkiyeyi nereye götürüyorlar? AKpartiyasinin tehlikeli gidisini fark edip partiden ayrilan Abdullatif Senerden önemli aciklamalar. Buyurun okuyalim: Şenerden ŞOK İDDİA tolonbeg Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2010 Kırk yılda bir başlık okumaya karar vermiştim. Bu ne yahu? Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2010 Şener'de çok dürüst adamdır Allah için. Başa gelince bakın nasıl bütün yolsuzluk yapanların hakkından gelecek. Bu Şener'e pastadan küçük pay mı verdiler yoksa pastanın köşesinden kenarından yanık yerler mi buna kaldı acaba? Yıllarca AKP ile dans ettikten sonra deve diketini batmasına maruz kalmışçasına feryat figan partiden ayrılıp gitmesi gitmekle kalmayıp sanki siyaset dünyasına yeni bir fikir yeni bir akım, akıl getirecekmiş gibi parti kurması ve sanki AKP nin siyasetine başından beri katılmayıp karşıymış gibi AKP ye muallif bir parti kurup üstüne bir de AKP nin siyasetini eleştirmesi nedendir acaba? Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 Sevgili Rua,Ertugrul Günay nasil kendi partisine ihanet ederek bugün Erdogan'in koltugunun savunuculugunu yapiyorsa,Abdülati Sener'de bence haysiyetli bir durus sergilemistir.Pastadan azmi pay verdiler yanik yerlerimi verdiler onu bilemem ama,benim icin dogru olan birsey varsa o da Abdüllatif Sener'in belki gecte olsa kimlerle isbirligi yapmis oldugunu anlamis olmasi onlardan ayrilmasi haysiyet örnegidir.Ha benim icin Abdüllatif Sener iyi bir maliyeci olmaktan öte degildir onuda söylemeliyim.Aslinda AKP icinde Erdogan'in siyasetine karsi olan yüzden fazla isim var,ne var ki bunlar kisisel cikarlarini haysiyetin önünde tuttuklari icin eyleme gecemiyorlar.Bu nedenle Abdüllatif Sener'e bu durusu nedeniyle saygi duyarim. saygilarla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.