Φ sunara Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 Iste böyleee, Hepinize MARHABA Sevgili arkadaslar,bu siteye ilk kere giriyorum ve ilk kere yaziyorum. Ata-türkcü bir düsünceye sahabIm. Tanri inancim var,fakat dindarlar gibi deyilim. Irkci deyilim. Bilge ateistleri yeg tutarim. Birliktelikten yanayim. Ayrimciliga karsiyim. Us ve mantik disi herseye karsiyim. Tarih Din Siyeset üzerine tartismayi severim 13 yillik bir askerlik hayatim var. Yasim 72 isim daha bitmemis :-)))) Dirahinla ucmayi Daglara tirmanmayi Yüzmeyi Gezileri Cimnastigi Siir yazmayi Avciligi Defineciligi severim. Simdilik USUMA gelen bunlar. Umarim,bu sitede,hosca tartisip,hosca zaman geciririz. Bu forumda yazi yazan Tüm arkadaslara MUTLU KUTLU UMUTLU gelecekler dilerim. Tolonbeg Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 Yasim 72 isim daha bitmemis :-)))) sunara hosgeldiniz ) Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 Tolonbeg aramıza hoşgeldiniz sitemizde yaş sınırı yoktur iş varki bizlerle konu paylaşımına açıksınız Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2010 Sunara hoşgeldin,aramızda mutlu olman dileğiyle....Merhabalar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.