Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

En Güzel Aşk Şiirleri Yarışması


Radya

Önerilen İletiler

"EN GÜZEL AŞK ŞİİRLERİ "ni, ara vermeden 2 yıldır gerçekleştirildiğini belirten, yapımcı ve organizatör İsrafil ALTINER, bu yılki yarışma ödüllerinin hazırlanmaya başlandığını da vurguladı.

'katkı payı'olarak 2 LİRA başvuru yapabileceği,İZMİRDE'de tek şiir yarışması olduğunu vurgulamak istiyoruz. Tüm katılımcılara en az 2 ayrı ödülün verileceği, yine; ilk 50 dereceye giren eserlere ise farklı ödüllerin sunulacağı yarışmaya katılmak isteyenler için, Yarışma Koşullarımızdaki ilkelere uyulmasını bekliyoruz" dedi.

Yarışmaya katılma koşullarımız:

1. Şiirin konusu Sevgiliye aşktır (siyasal bir düşünce veya lidere övgü türündeki şiirler yarışma dışı bırakılır.) Yarışmaya 2 adetten fazla şiir göndermeyiniz.

2. Yarışmaya kendi yazmış olduğunuz şiir veya şiirlerinizle katılabilirsiniz. Bir başkasının yazmış olduğu şiirle katıldığınızın belirlenmesi durumunda, "şiir hırsızı olarak" suçlanarak kamuoyuna açıklama yapacağımızın bilinmesini isteriz.

3. Yarışmaya katılan şiirlerin bir başka yerdeki yarışmada ilk üç dereceye girmemiş olması gerekmektedir. (Bu konudaki dürüst davranışı katılımcıya bırakıyoruz.)

4. Yarışmamız; Serbest ve kafiyeli olmak üzere iki ayrı türde değerlendirilecektir. Katıldığınız türü mutlaka belirtiniz.

5. Şiirlerinizin altına gerçek adınızı yazmayınız. Bir rumuz ile yaşınızı belirtiniz. Bir başka kağıt üzerinde ise; yarışmaya katıldığınız şiirinizin adını, şiirin altında kullandığınız rumuzunu ve açık adresinizi (varsa telefon numaranızı) belirtmeniz gerekmektedir.

6. Şiirlerinizi kapalı zarf içerisinde elden getirebileceğiniz gibi, posta ile de gönderebilirsiniz. (Posta gönderilerindeki aksaklıklardan dolayı,Yarışma Kurulumuz sorumlu değildir.)

7. Yarışmaya katılan ve ilk 3 dereceye giren (iki ayrı türde de) büyük ödüller verilecektir. Ayrıca, her iki türde de ilk 10'a giren şiir sahipleri değişik ödüllerle onurlandırılacaktır.

8. Her katılımcının en az 2 ayrı hediye alacağı, ilk 50 kişiye büyük ödüller verileceği, İZMİR'deki TEK yarışmaya herkesi bekliyoruz…

9.Yarışmamıza göndereceğiniz şiirlerin bugünden başlamak üzere, en geç; 26 OCAK 2010 CUMA günü saat: 24.00'e kadar elimize ulaşmış olması gerekmektedir. (Son gün, saat: 20.00'e kadar açık olacağız.)

10.Yarışma sonuçları 26 OCAK 2010 SALI günü saat: KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT MERKEZİ

Tüm katılımcıların ödül dağıtım töreninde bulunmalarını, ödül günü gelemeyecek olanların yerlerine bir yakınlarının gelmelerini ve şiirlerini bugünden itibaren göndermelerini bekliyoruz.

Tüm katılımcılara şimdiden başarılar diliyor, şiirlerinizi süresi içinde göndermenizi bekliyoruz.

Yarışmaya Başvuru yerimiz:

"EN GÜZEL AŞK ŞİİRLERİ"

 

MİMAR KEMALETTİN CADDESİ TALAT ÜLKÜ ÇARŞISI NO:107 KAT:6 DAİRE 604 ÇANKAYA -İZMİR

 

TELEFON: 0232 446 33 90

 

israfilaltiner.com

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.