Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 peki. ben 30 sene sonrasını ihtimallerini sizlerle paylaştım lakin şu an ki durum 1 e 1 mi? dünya nüfusunu 100 kişilik olacak oranda küçültseydik. 57 asyalı, 21 avrplı, 14 amerika ve 8 afrikalı. bunlardan 52 si kadın 48 i erkek olacak. yanı bir erkeğe 1,08333... bu da demek ki 'bire bir'. 89 heteroseksüel. 11 homoseksüel 80 kişi kötü konutlarda yaşayacak 70 i okuma yazma bilmeyecek 1 kişinin bilğisayarı olacak 1 kişi ünivrste mezunu.. su anki durum böyle arkadaşlar .. tabiki yorumlar yine sizin. Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 niye böyle kadın erkek ilişkilerine takılmış durumdasın.. yalnz kalmaktan mı korkuyosun.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 SEVGİLİ 'death is the will of GOD' yanliz kalmak elbet korkutucu. hiç yanlızlık duygusu tattın mı? yalnızlık bir metropolde olacagı gibi bir dağın başında da olabilir. ya da herkesin farklı bir dili konuşması ve anlaşamaman. bu da bir yalnızlıktır.(örnekler çoğaltılabilinir.) ama asıl mevzu benim yalnızlığım değil. bu yazı dizisinin ilk bölümünde ben yapılan bir araştırmayı ele elmış ve forum arkadaşarımızla paylaşmıştım. o bölümde arkadaşın biri geleceği boş ver su an durum biri bir gibisinden seyler yazmıştı. bende hamen araştırdım ve su an ki son durumun istatistiğini cıkardım. baktım ki arkadaş büyük ölçüde doğru söylemiş. yanı birebir. sanırım konuyu tam anlamak istiyorsan iki bölümü dikkatli okuman gerekecek. bu arada eğer araştırmalar doğru ise; (1 erk- 3kız) pek yanlız kalınacak gibi olmuyor. Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 ben espri yapmıştım..bukadar açıklamaya gerk yoktu.. ama yinede sağol.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.