Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 bizim çılgın bilim adanlarını yaptığı bir araştırmaya göre geleceğin dünyası çok renkli geçecekmiş. o dönemleri yaşamak var beyler. konu ne mi? ileriye sürülen teze göre yaklaşık 30 yıl sonra dünya nüfüsünda % 15 ila 18 arasında bir artma meydane gelecekmiş. ayrıca bu günkü veriler doğrultusunda (dünya sağlık örgütü verileri) dogum oranlarında kız bebeklerin ezici üstünlüğü varmiş. buna ilişkin olarakta 30 yıl içerisinde 1 erkeğe 3 kızın düşecekmiş. artık yorumumlar sizlerin. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 1 kadının çenesi yetmiyor 3 kadınla kim baş edecek.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Erbay O zamana kadar erkek nufüs sayısı artar korkmayın Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 korkan yok şu an durumdan. ama 30 yıl yaşarsak asıl o zaman gör sen Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Erbayın korkmuş gibi hali varda ondan dedim ben Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 bilmiyorum kimileri korkarken kimileri ömrünü uzatma peşin de ben de anlamadım. al sana veriler: Birleşmiş Milletler tarafından 2002 yılında yayınlanan tahminlere göre: 6,8 milyara 2010 yılında ulaşılacaktır. 7,5 milyara 2020 yılında ulaşılacaktır. 8,1 milyara 2030 yılında ulaşılacaktır. 8,6 milyara 2040 yılında ulaşılacaktır. 8,9 milyara 2050 yılında ulaşılacaktır Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 'Azizilturco' ya. dostum takma kafana bardağın dolu tarafına bak derler. elbet bir hayır vardır. 'ERBAY' [/size] a:ortak sen o zaman olursa kendi hakkına düşen üç güzelden birini alır, kalan ikisini ise 3 tane yetmez diyen biri çıkarsa onlara hibe verirsin. sorun kalmaz o zaman. nasıl ama? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Erbayın korkmuş gibi hali varda ondan dedim ben ne korkucam yaa isterse erkek başına 10 tane düşsün yeterki en suskunları düşsün.... Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 kendinizden çok eminsiniz bakıyorum.. yok öle yağma... ben diğer 2 rakibimi furrum ..ya hep ya hiç..! Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 sevgili 'death is the will of GOD' açıkcası senden korkulur. senin rakiben 2 değil 22 olsa sen erini paylaşman. helal olsun. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 birisi darıldımı öbürü sarılacak daha ne istiyorsunuz zaten bir erkeğin 3 hanımı olmalı ki kıymetin anlaşılsın Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 birisi darıldımı öbürü sarılacak daha ne istiyorsunuz zaten bir erkeğin 3 hanımı olmalı ki kıymetin anlaşılsın Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 uyy lazoğlu nerelusun bakeym hemşerum.. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 lazolduğumi nerden anladun ula alnumami yazayi rizeliyim da sen nerelisun Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 bizim çılgın bilim adanlarını yaptığı bir araştırmaya göre geleceğin dünyası çok renkli geçecekmiş. o dönemleri yaşamak var beyler.konu ne mi? ileriye sürülen teze göre yaklaşık 30 yıl sonra dünya nüfüsünda % 15 ila 18 arasında bir artma meydane gelecekmiş. ayrıca bu günkü veriler doğrultusunda (dünya sağlık örgütü verileri) dogum oranlarında kız bebeklerin ezici üstünlüğü varmiş. buna ilişkin olarakta 30 yıl içerisinde 1 erkeğe 3 kızın düşecekmiş. artık yorumumlar sizlerin. Erkekler tükeniyor demisdim gecen de bir baslik altin da Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 aynı konulara ilgi duyuyoruz demek mi gerek yoksa gerçekten hissedilir düzeyde erkek mi azaldı desek? Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 aynı konulara ilgi duyuyoruz demek mi gerek yoksagerçekten hissedilir düzeyde erkek mi azaldı desek? azaldi da ne demek, tükeniyorlar istatikler öylemis Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.