Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Kendi çektiğim fotoğraflarla hazırladığım bir videoyu, paylaşmak istedim sizlerle...

Gönderi tarihi:

Sevgili Tülvent,inanki dişlerimi sıkarak izledim,yoğurmak istedim onları,sen benim yerime yoğur lütfen olur mu...:wub:

Her bir karesiyle çok güzel bir video olmuş,emeğine ve paylaşımına teşekkürler....:flowers:

Gönderi tarihi:

Ben de Radya gibi dişlerimi sıktım...çok tatlılar :)

emeğine sağlık teşekkürler

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Sevgili Tülvent,inanki dişlerimi sıkarak izledim,yoğurmak istedim onları,sen benim yerime yoğur lütfen olur mu...wub.gif

Her bir karesiyle çok güzel bir video olmuş,emeğine ve paylaşımına teşekkürler....flowers.gif

Sağol canım, beyendiğin için... Onlar bize geldiklerinde henüz el kadarlardı. Sarıların anne ve kardeşlerini köpekler boğmuş, eve almasaydık sıra onlara gelecekti...

Ahh Radya, çok üzgünüm, ama yoğuramıyorum. Güzel bir günde bahçeye indirmiştim, hava alıp, hoplayıp zıplasınlar diye...

Maalesef canlı düşmanı birileri ( ki; tahmin ediyorum ) varlıklarından rahatsız olmuş ki; yok etti. Fakat elbette yaptıklarını inkar ediyorlar. Yarım saat sonra indiğimde yoklardı. Halimi tahmin edebilirsin. Neymiş... Bazen bahçeden, alt kapı açıldığı zaman eve girmek istediklerinde, yanlışlıkla onların evine dalıyolarmış, kapıyı açtıklarında... Bu konuda rahatsız olduklarını da şuradan biliyorum; bahçıvana söyleyip,'' bi çuval bul da atıver şunları '' demişler. Hiç üşenmedik, Ada' yı dolaşıp günlerce aradık, ama nafile... Bu video anı kaldı şimdi... Ya işte böyle canım! Keşke olsalar da yoğursam, mıncıklasam... ( Hayat hikayemi yazsam daha kısa olurdu valla... smile.gif )

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Ben de Radya gibi dişlerimi sıktım...çok tatlılar smile.gif

emeğine sağlık teşekkürler

Sevdiğine ve ilgine teşekkürler Aries. smile.gif

Gönderi tarihi:

Sağol canım, beyendiğin için... Onlar bize geldiklerinde henüz el kadarlardı. Sarıların anne ve kardeşlerini köpekler boğmuş, eve almasaydık sıra onlara gelecekti...

Ahh Radya, çok üzgünüm, ama yoğuramıyorum. Güzel bir günde bahçeye indirmiştim, hava alıp, hoplayıp zıplasınlar diye...

Maalesef canlı düşmanı birileri ( ki; tahmin ediyorum ) varlıklarından rahatsız olmuş ki; yok etti. Fakat elbette yaptıklarını inkar ediyorlar. Yarım saat sonra indiğimde yoklardı. Halimi tahmin edebilirsin. Neymiş... Bazen bahçeden, alt kapı açıldığı zaman eve girmek istediklerinde, yanlışlıkla onların evine dalıyolarmış, kapıyı açtıklarında... Bu konuda rahatsız olduklarını da şuradan biliyorum; bahçıvana söyleyip,'' bi çuval bul da atıver şunları '' demişler. Hiç üşenmedik, Ada' yı dolaşıp günlerce aradık, ama nafile... Bu video anı kaldı şimdi... Ya işte böyle canım! Keşke olsalar da yoğursam, mıncıklasam... ( Hayat hikayemi yazsam daha kısa olurdu valla... smile.gif )

:( çok üzüldüm çok da sinirlendim,yazıklar olsun o komşulara...:(

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.