Φ bomberman Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2005 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2005 merhaba arkadaslar, sizde 1lk asklarinizi yazin, belki bulunur Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2005 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2005 ben de ben de adı gökhan...soyadını hatırlayamadım...bursa da oturuyordu...babası netaşla ilgili bi işler yapıyoru... allah rızası için.... Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 Ben Bulurum da, korkuyorum Cünkü gökhan simdi üc cocuklu, gögsü killi kara biyikli göbekli piknik tipli biri olduysa elinden ve dilinden nasil kurtulurum Nazan Hem adamin yuvasini yikmis olmaz miyiz? Ya karisini sevmiyorsa?! Iste bu bir umut. Yine de cesaret etmege korkuyorum Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2005 Yıl 1987-1988 heralde. Şeker İlkokulu. 2.kat 4B sınıfı, öğle saatleri. Sınıftan içeri giren bi kız. Yanında müdür yardımcısı. Kızın adı Elif. Soyadı *******. Babasının adı Ahmet Fevzi. Amca o zaman doktor, sonra RP milletvekili. Kız daha sonra imam hatip okuyo dedilerdi. Ankara'ya taşınmışlardı 90'lı yıllarda. Alıntı
Φ frigsu Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2005 neden arıyorsunuz ki? nasılsa o tanıştığı erkeğe yada kadına sen benim ilk aşkımsın diyecek))(bkz.sık söylenenler yalanlar) Alıntı
Φ hgkn Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2005 90lı yılların başı. 4 eylül ilkokulu adı aslı sadece 1yıl kaldın bizim sınıfta Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 iyy ilk askimdan nefret ediyorum Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 son aşkım hep ilk aşkım olmuştur ve öylede olacaktır..daha nice ilk aşklara Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 iyy ilk askimdan nefret ediyorum Şaplak atıp kırbaçlıyor muydu? Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 garip bir durum ilk aşkımı hatırlamıyorum bile.... Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 SANIRIM 20 İLE 25 ARASI İLK AŞKIM OLDU. ENKISA SÜREDE BİR İLK AŞK DAHA İSTİYORUM BUARADA YALAN SÖYLEMİYORUM. BEN DE 20 İLE 25 ARASI KİŞİNİN İLK AŞKI OLDUM. YANİ HERŞEY YALAN. AMA YALAN DA OLSA HAYAT BU GEÇİP GİDİYOR. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 son aşkım hep ilk aşkım olmuştur ve öylede olacaktır..daha nice ilk aşklara 18013[/snapback] ASKA YALAN DEMEDEN YASAYIP SON ASKINIZIN, HER ZAMAN ILK OLDUGUNU SÖYLEMENIZ NEFIS BIR BAKIS ACISI. DOGRUDUR; HER GÜN YENI BIR GÜNDÜR CÜNKÜ. HER BITEN, YITEN ASK BIR YENISINE KAPI ARALAR KI, ILK ASK ODUR.?? SAYGILAR Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 son aşkım hep ilk aşkım olmuştur ve öylede olacaktır..daha nice ilk aşklara 18013[/snapback] ASKA YALAN DEMEDEN YASAYIP SON ASKINIZIN, HER ZAMAN ILK OLDUGUNU SÖYLEMENIZ NEFIS BIR BAKIS ACISI. DOGRUDUR; HER GÜN YENI BIR GÜNDÜR CÜNKÜ. HER BITEN, YITEN ASK BIR YENISINE KAPI ARALAR KI, ILK ASK ODUR.?? SAYGILAR 18204[/snapback] bu kadar olur Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 İlk aşkımı hatırlayamadım. Ayşe, zuhal, emel,..... Hangisi hangisinden öndeydi....??? Bilmiyorum arkadaşlar. O zamanlarda bilinçsizdim, yani aşk sarhoşuydum.. Tarih persvektifinde odaklama problemi tespit edilmiştir... Geçici olarak cevap veremicem.. Ama son aşkımı sorarsanız milkyway..))) Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 bende beni o hain yıktı bi bulursam ahhhhh aahhhh Alıntı
Φ notyet Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 bence ilk aşk önemli değil önemli olan son aşktır Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 SANIRIM 20 İLE 25 ARASI İLK AŞKIM OLDU. ENKISA SÜREDE BİR İLK AŞK DAHA İSTİYORUM BUARADA YALAN SÖYLEMİYORUM. BEN DE 20 İLE 25 ARASI KİŞİNİN İLK AŞKI OLDUM. YANİ HERŞEY YALAN. AMA YALAN DA OLSA HAYAT BU GEÇİP GİDİYOR. 18181[/snapback] oooo amca sende pek geç aşık olmuşsun insan biraz daha erkenden yaşar bu güzelim duyguyu....... Alıntı
Φ notyet Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 hatırlamıyorsan zaten aşkın değilmiş boşver gitsin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 benim tercihim genelde ortadaki aşklarım oldu.ama ilk aşkım ne zamandı bir düşüneyim sene 1900 lü yıllar dı işte kurtuluş savaşı sırasında idi sanırsam cephede .gördüm görmemle vurulup ölmesi bir oldu beni göremedi bile.......ne gündü beeeee Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Çok güzeldi bu Turkey..))) Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 hayatimda bir kez o ask denen seyi tattim en cok onu sevdim yine sevecem hep sevecem biliyorum bu bitmeyecek...istesem bulurum onu.. yine bütün siirlerim senin icin sen benim icimdesin dirhem dirhem icimde cogalir askin ve gözlerin yildizlari barindirir icinde ne zaman bir yildiz kaysa agliyorsundur bir gün hava bulutluysa hasta yatiyorsundur bilsen ne cok özledim seni gelsen bi kez daha gelsen ve bir kez daha gözlerini gözlerime icirsen.. bilmem ki ne cok sevmisem seni ve özlemisim saclarini öpmeyi.. kimi zaman üzerini örtsem de sevgimin bir rüzgar gelip örtüyü kaldirdiginda görüyorumki sen hep ayni yerindesin ahh ne cok sevmisem seni.. ve beyaz gömlegini siyah ceketini ve sigarani ve matematigi trigonometriyi ve siyahi ve siyahini ve siyah gözlerini... durup dururken yine siir yazdirdin ya bana oysa ara vermistim sana siir yazmaya... yukarda nefret ettigimi söyledigim ilk okuldaki budalaligimdi ask degildi tabi... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 İLK AŞKIM AHHH AHHH İLKOKULDA UĞUR DİE BİRİYDİ SONRA NE OLDU BİLMİYORUM OKUL BİTTİ VE BZ GÖRÜŞEMEDİK GERÇİ BENİMKİ PLATONİKTİ AMA İLK AŞK SONUÇTA..... BAHÇELİEVLER İLK ÖĞRETİM OKULU...... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 ilk aşkımmmm çok uzun zaman olmuştu aklıma gelmeyeli. hatırladıkça gülümseyebilmek ne güzelmiş Ne güzel geçmişti bütün bir yaz Başımda kavak yelleri esen o yaş sense hanımeli kadar beyaz Çalmıştınız kalbimi bilmeden biraz Nasılda koşuşurduk bahçelerde Şarkı söylerdik mehtaplı gecelerde Sen bana ben sana evlerde Kök sarmaşılar gibi sarıldık o yaz Elime değerdi safça elin Benimse arardı seni gözlerim Öpüşürken korkusu birşeylerin Aşkımıza ilk hüznü getirdi biraz Çocuk kalbimize dolan gamlar Oturup ağlamıştık sessiz çardakta Çaresiz erken inen akşamla Veda edip ayrıldık biterken o yaz Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 ilk aşkım ...ne kadar masum ve saf duygulardı.... 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.