Φ no women no cry Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 HAYIR DİYENLERE HATIRALARDAN KURTULMANIN Bİ YOLU VAR? MI DİYE SORMAK İSTEDİM TEŞEKKÜR EDERİM... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 geçmişe dönük kaç yılı hatırlıyorsun ki ? 13 yaşındaysan hatırlarsın 13 yaşındaki olayı 16 da hatırlarsın 16 yaşındakini 21 de hatırlarsın ama 13 dekini 21 de az hatırlarsın kötü şeyleri sil beyninden hiç yaşanmamış gibi hatırla onların yerine güzel olanlarını koy bir süre sonra görürsün ki geçmişte kötü hiç bir şey yaşanmamış polyanna oyunu deniyor buna! ....zaman da herşeyin ilacı çok doğru! .... -en beter bunalımı bile atlatıyor insan- Alıntı
Φ no women no cry Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 tamam güzel diyorsunda bazı olaylar vardırki unutmayı istesen bile hep karşına cıkar. Suclu veya sorumlu olmasan bile öyle hissedersin unuttum dersin ama mümkün değil. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 HAYIR DİYENLERE HATIRALARDAN KURTULMANIN Bİ YOLU VAR? MI DİYE SORMAK İSTEDİM TEŞEKKÜR EDERİM... Geçmişin önemi yaşananlara bağlı, eğer önemi olmayan bir yaşanmışlık varsa hatıralarından kurtulmakta hiç de zor değil.Suyun akışına bırakırsın ve bir gün bakmışsın ki aklına bile gelmez olmuş. Fakat önemli ve unutulmayacak kadar bir yaşanmışlık söz konusu ise ve bu derin izler bırakmışsa kişi de elbette geçmişin önemi vardır.Ama bu sadece yaşayan da saklıdır açığa vurmadığı ve karşısında ki kişiyi rahatsız etmediği sürece anlaşılır durumdadır.Bu durumda da hatıralardan kurtulmak çoğu zaman imkansızdır.Zaman en iyi ilaçtır gün gelir kapanmaz denilen derin yaralar unutulmaz denilen en acı en tatlı hatıralar bile unutulur.Neler unutulmuyor ki.... Geçmişe takılıp kalmak geleceğe yapılan yatırımları sadece çöküntüye uğratır.... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 geçmişin önemi yaşayacaklarında saklıdır birazda yaşadıklarının sebeplerini ve sonuçlarını sorgulamak belki bunların neden yaşanmış olduğu acısını somutlayabilir kendi içsel hesaplaşmamız aynı sıkıntılar kendini tekrarladığında bizi aynı hataları tekrar etmemize izin vermeyecektir insanız hata da yaparız üzülürüzde kimi zaman haksızlığada uğrarız bunların hepsi yaşamın içinde şeyler değlmidir yaşadıklarımızı unutmayalım sadece sebeplerini bilelim ve sonuçlarından çıkardığımız derslerle kendimize şans vermeye devam edelim derim.. sevgiler... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 geçmişe dönük kaç yılı hatırlıyorsun ki ? 13 yaşındaysan hatırlarsın 13 yaşındaki olayı 16 da hatırlarsın 16 yaşındakini 21 de hatırlarsın ama 13 dekini 21 de az hatırlarsın kötü şeyleri sil beyninden hiç yaşanmamış gibi hatırla onların yerine güzel olanlarını koy bir süre sonra görürsün ki geçmişte kötü hiç bir şey yaşanmamış polyanna oyunu deniyor buna! ....zaman da herşeyin ilacı çok doğru! .... -en beter bunalımı bile atlatıyor insan- benim harddiskim en kalitelisinden galiba ben konuşamadığım gezemediğim zamanlarımı bile hatırlıyorum inanmayan aile ve akrabalarıma ıspatlamıştım size ıspatlayamam ama nasıl bir duygu olduğunu anlatabilirim Alıntı
Φ men_turk00 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 mehaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim. geçmişin önemi tabiki vardır. insanın gelecekte nasıl biri olacağını bilemeyiz fakat geçmişte nasıl bir insan olduğunu araştırarak öğrenebiliriz. yani söylemek istediğim insanı geçmişte yaşadıklarından tanırsınız. saygılar.......... ******men_turk00********** Alıntı
Φ GÜZ GÜLLERİ Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 GEÇMİŞİN ÖNEMİ OLMAZ OLURMU.GEÇMİŞTE YAŞADIKLARIMIZ İYİ VEYA KÖTÜ OLSUN HEPSİ BİRER TECRÜBEDİR BİZLERE. BEN MESELA HEP ÖNÜME BAKAN BİRİYİM AMA GEÇMİŞTE YAŞADIKLARIMIDA UNUTMAM.BAZI HATIRALARIM BANA HÜZNÜ, BAZILARIDA SEVİNCİ GETİRİR.HOŞ BİR DUYGU GEÇMİŞE DÖNMEK.AMA HER ZAMAN DEĞİL TABİKİ.GEÇMİŞLE DE YAŞANMAZ GERÇEKÇİ OLMAK GEREK. Alıntı
Φ Mickey Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Bir kutuphane dusun dostum. Icinde bir suru kitap..Kitaplarin hepsini okumussun ve kutuphanende guzel bir sekilde yerlerini arsiv olarak almislar. Onemli olan, kutuphanene yeni kitaplar kazandirmak ve arsivini hergun daha da guzellestirmek ve cogaltmak. Kutuphanen, hayatin ve gecmisin Kitaplarin, yasadiklarin ve edindigin tecrubelerindir. Onemli olan, zamani geldiginde kutuphaneden bir kitabi alip bastan sona kadar tekrardan okumak degil, sadece sayfalarinda bir goz gezdirip guzel bir kitaptir deyip yerine kaldirmaktir dostum. Herkesin kutuphanesi vardir ve herkes yanliz kalmak ister zaman zaman. Iste hepimiz, yanliz kaldigimiz zamanlarda kutuphanemize bir goz gezdirip guulumseyerek tekrar kitaplari yerine koymayi bilmeliyiz.. Ama goz gezdirmektn ileri gidersen, o aci verir dostum.. sevgilerimle.. Alıntı
Φ DİL BÖCEĞİ Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 geçmişe baglı Tabiki geçmiş önemlidir ama daha da önemlisi geçmişin bugünü nasıl ve ne kadar değiştirdiğidir. Yanlışlar da insanlar içindir herkes hata yapabilir kendini düzeltebilmişsen ne ala herşey geçmişte kalmış demektir Çünkü geçmiş geçmiştir onun için hiç bir şey yapamayız. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 geçmişe baglı aynen katlıyorum. burda bülent ersoyla evlenecek bir erkek bulamazsınız. çünkü geçmişi mani olur buna aynı şahıs bugün deseki ben yanlış yapmışım eski cinsiyetimi geri alıyorum. o zamanda burda bülent ersoyla evlenecek bir bayan bulamazsınız . geçmişe bağlı yani Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 benim harddiskim en kalitelisinden galiba ben konuşamadığım gezemediğim zamanlarımı bile hatırlıyorum inanmayan aile ve akrabalarıma ıspatlamıştım size ıspatlayamam ama nasıl bir duygu olduğunu anlatabilirim E heralde hatırlıycan! ben de 2 yaşımdaki olayları hatırlıyorum garip bir şekilde yok meme emiyodum fln Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 E heralde hatırlıycan! ben de 2 yaşımdaki olayları hatırlıyorum garip bir şekilde yok meme emiyodum fln tamam anne sütü yararlı ama 2 yaşına kadar emilirmi be meliskoo. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 kızlar biraz daha nazlı büyüyor onlar 10 yaşına kadarda emiyordur hele benim biri vardı belkide yeni kesilmişti sütten benim hatırladığım konuşamazken biri beni atıp tutuyordu dur diyemiyordum canım yandıkça ağzımı açıyordum ama dur diyemiyordum amcamın oğullarından biri olacaktıki oda hoşuma gittiğini sanıp attıkça atıyordu havalara hepinize ders olsun bakın bebekleri havalara atıp tutmayın yanları acıyor tutarken temas ettiğiniz yerleri bilirsiniz onlar çok narindir öyle ayılıklara gelemezler Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 kızlar biraz daha nazlı büyüyor onlar 10 yaşına kadarda emiyordur hele benim biri vardı belkide yeni kesilmişti sütten benim hatırladığım konuşamazken biri beni atıp tutuyordu dur diyemiyordum canım yandıkça ağzımı açıyordum ama dur diyemiyordum amcamın oğullarından biri olacaktıki oda hoşuma gittiğini sanıp attıkça atıyordu havalara hepinize ders olsun bakın bebekleri havalara atıp tutmayın yanları acıyor tutarken temas ettiğiniz yerleri bilirsiniz onlar çok narindir öyle ayılıklara gelemezler Neler demişsin sen !!!!! taş yürekli !!!!!! Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 yerimde olsaydın daha iyi anlardın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 geçmişin kötü izlerinin geleceğimizi karartmaması adına unutulmalıdır bence. bilinçli unutma adını verdiğimiz olay vardır,insan ısterse ıstediği şeyi hafızasının gerilerine ıtebılır bence sen unutmayı gerçek manada ıstemediğin için unutamıyorsun ... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 yerimde olsaydın daha iyi anlardın Ne dediğini anlamadım ki Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Ne dediğini anlamadım ki bidaha oku geçmişin bir önemi yoksa geçmişteki hatalar geçmişte kaldıysa geleceğin ne önemi varki onlarda birgün geçmişte kalmayacakmı? Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 bidaha oku geçmişin bir önemi yoksa geçmişteki hatalar geçmişte kaldıysa geleceğin ne önemi varki onlarda birgün geçmişte kalmayacakmı? Ben buna '' Gelecek de bir gün gelecek!! '' derim iştee ! Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Ben buna '' Gelecek de bir gün gelecek!! '' derim iştee ! bir de susma,sustukça sıra sana gelecek vardı dimi Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 geçmiş mi. herşey gelecekte..... silemessen geçmişi, geleceği göremessin ,düşünemessin geleceği....... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Heheh iyce geyiğe vurduk olayı istenirse unutulur bence... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 geyiğe vurun diye söylemedim o lafı geçmişin önemini anlatmaya çalıştım az birşey sen geyiğe vuruyorsun geyiğin ne suçu var Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.