Φ filipiti Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2005 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2005 avast virüs programı bedava olmasına ragmen bulaşan virüsleri özelliklede sistem dosyalarına komple siliyor bilgisayarımda system 32 dll dosyası bulunamıyor en son olarak aldığım divx filmleri izleyemiyorum artık ki bunun yüzünden olduğunu sanıyorum 3 gün önce sorunsuz açılan filmler şimdi açılmayınca şöyle bir hata msj ı vermeye başladı "işiniz yarım kaldıysa üzerinde çalıştığınız dosyalar kaybolmuş olabilir" veya "windows media player veya başka bir oynatıcı kapatılması gerekiyor diyor bu sorunu halledebilirmiyim nasıl bilgisi olan biri varsa lütfen yardım bekliyorum Alıntı
Φ TurkHackTeaM.NeT Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2005 Sen ayalardan bana sor seçeneğini aktif edecektin benim sana tavsiyem antivir programını kullanmandır. Sistem Dosyalarında zxten vrüs olduğu halde sen o vrüs programlarını sildirmiyorsan o zaman sen bilgisayarının tehlikede olmasına seyirci kalmalısın ilk kulum ypatıktan sonra ghost programı ile ghost alırsan bilgisayar özelliklerine göre 10 dk içinde bilgisayarını ilk kurulmuş haline getirebilirsin Alıntı
Φ Alper ÖZBEK Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Merhaba system32.ddl adlı dosya silinmişse bu dosya virüsün kendisi olduğu içindir. Size tavsiyem sil demeden önce onar veya karantinaya al seçeneğini seçmenizden yanadır. Böyle bir durumda dosyayı onararak virüsten temizlemeye çalışır ve temizleyemediği taktirde karantinaya alır. Böylece önemli bir dosyaya virüs bulaştığında eğer onaramıyorsa silmez. Bu sayede bu dosyaların temizlenmesine yönelik bir çözüm oluşturulabilmesi için avast! firmasına veya Türkiye dağıtıcısı olarak bize gönderebilirsiniz. Bunu yaparken virüslü dosyaları zip veya rar halinde şifreli olarak sıkıştırır ve şifreyi de mesajda belirterek bize e-posta atabilirsiniz. Bizde laboratuvarlarımızda inceleyebiliriz. Alper ÖZBEK K2 Bilişim ve İnternet Teknolojileri Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.