Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 15 yıl Herkes alttakine bir kelime verecek ve o kelimeyle bir akrostiş oluşturulacak Örneğin ; Kendi nickimle KİRAZ Kışın çorapsız İlkbahar çiçeksiz Rakı kadehsiz Aylar sensiz Zor geçer zor Kelime : Papatya
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2009 15 yıl Paspas gibi çiğnedin Attın kalbimi yerlere Param pulum yok tamam Ama gönlüm zengindir Tam şuramda bağrımda Yanık kokusu var A benim kadir kıymet bilmez yarim... Oldumu... Bende çiçek isminden isteyeyim... NERGİS
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2009 15 yıl ... aa noldu anlamadım yazacagımı da unuttum oynamıyorum işte bana ne bana nee
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2009 15 yıl ... aa noldu anlamadım yazacagımı da unuttum oynamıyorum işte bana ne bana nee Oyun bozan..
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2010 15 yıl Oldu mu böyle Yok deme öyle Uzan biraz şöyle Nasılsa oldu öğle Bari dinlen burada Oturmak lazım arada Zor mu durmak şurada Aklın hep parada Ne var sanki büroda Aşk
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.