Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 15 yıl Merhaba benim adım Samet herkese selamlar, gündemdeki gelişmeleri ve uluslar arası ilişkiler ile ilgileniyorum. İç ve dış politikayı yakından takip ediyorum. Bunu zaten yazılarımı okuduğunuzda anlayacaksınız. Umarı size faydalı bilgiler sunarım. forum içinde yazılarımı yazacağım. Ülkemizi yakından ilgilendiren konular hakkında umarım iyi bir tartışma ortamı olur. Saygılarımla_________S&S İlkelerim; Üstün, Saygılı, Zeki. S&S sanal imzam, S&S (Her Zaman Önde)
Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 15 yıl Hoş geldiniz sayın "Samet"; Herkes için yararlı olacak, düzeyli ve nitelikli paylaşımlarınızı bekliyoruz. Bize katkıda bulunacağınız paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler. Saygılar
Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 15 yıl Merhaba benim adım Samet herkese selamlar, gündemdeki gelişmeleri ve uluslar arası ilişkiler ile ilgileniyorum. İç ve dış politikayı yakından takip ediyorum. Bunu zaten yazılarımı okuduğunuzda anlayacaksınız. Umarı size faydalı bilgiler sunarım. forum içinde yazılarımı yazacağım. Ülkemizi yakından ilgilendiren konular hakkında umarım iyi bir tartışma ortamı olur. Saygılarımla_________S&S İlkelerim; Üstün, Saygılı, Zeki. S&S sanal imzam, S&S (Her Zaman Önde) S&S Hoşgeldiniz
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2009 15 yıl Yazar admin, siyah_beyaz, cloud, legendary hepinize hoş bulduk. Sıcak karşılamanız ve nezaketiniz için ayrıca teşekkür ederim.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.