Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bu soru nerden geldi aklıma bilmiyorum ama paylaşayım istedim. Diyelim ki dünyada mağma falan yok. Ve siz bulunduğunuz yerden kazmaya başladınız. Kazdınız kazdınız taaa dünyanın diğer tarafından çıktınız. Çıktığınız yerde yani dünyanın diğer tarafında önce ayaklarınız mı yoksa kafanız mı güneşi görür. Saçma gelebilir ama dedim ya merak işte.

Gönderi tarihi:

bence kazmaya başladığın yerden cenazen çıkardı :crying:

merkeze ulaştıktan sonra daha fazla ilerleyemezsin.. ancak tırmanarak kazmaya başlarsan o başka :stuart: .. biliyorum tırmanarak kazmak felsefi oldu ama durum budur derim ben.. bence asla ayaklar ilk çıkan olmaz .. ama bu da kazanın fantezi dünyasındaki gel-gitlere bağlı :w00t:

Gönderi tarihi:

bence kazmaya başladığın yerden cenazen çıkardı :crying:

merkeze ulaştıktan sonra daha fazla ilerleyemezsin.. ancak tırmanarak kazmaya başlarsan o başka :stuart: .. biliyorum tırmanarak kazmak felsefi oldu ama durum budur derim ben.. bence asla ayaklar ilk çıkan olmaz .. ama bu da kazanın fantezi dünyasındaki gel-gitlere bağlı :w00t:

çok haklısın.dünya yanlış hatırlamıyorsam 6-7 katmandan oluşuyor ve dibe doğru gittikçe sıcaklık artıyor.Bİz ise daha ilk katmanda falan ızgarada yanmış etten daha beter yanarız :lol: tırmanarak kazamayız yine haklısın ama diyelim ki kazdık ve ilk ayaklarımız çıktı; sizi bilmem ama ben hiç ayaklarında gözü veya görmeye yarayan organı olan bir insan görmedim. :lol::clover:

Gönderi tarihi:

valla bilemiyom ama sen oraya ulaşana kadar ne kafa kalır ne ayak......

o kadar basınca dayancan mı?????????..

dip not:belkide soruyu anlamamışımdır ne dersiniz.....bir zaman sonra beyin duruyo da......... :D

Gönderi tarihi:

şimdi yer çekimini hesaba katarsak,yer çekimi merkeze ulaşana kadar ayagından dogru çekecek merkeze ulaştıktan sonra (o kumları nasıl dışarı atacaksın o da ayrı mesele)merkeze uşlaştıktan sonra dönersen kfan çıkar,ama ayagının altındaki kumları almaya çalışarak devam edersen ayagın çıkar nasıl kazdıgın önemli yanı...

• 2 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.