Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2009 Atatürk'ün en sevdiği bölge KARADENİZ Bölgesi'ydi.. Doğru mu, yanlış mı..? Lütfen gerekçesini de ekleyiniz.. Teşekkürler.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2009 Ben ayırt ettiğini düşünmüyorum.Doğusu batısı demeden savaşmış bir lider o ... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2009 Ben ayırt ettiğini düşünmüyorum.Doğusu batısı demeden savaşmış bir lider o ... Güzel.. Ben de Atatürk'çüyüm, ama sorumun cevabı bu değil.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2009 Güzel.. Ben de Atatürk'çüyüm, ama sorumun cevabı bu değil.. Peki neyye dayanarak karadeniz ?? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2009 Bir şeye dayanarak değil, benimkisi sadece iddia..Siz doğru veya yanlış olduğunu tespit edeceksiniz sadece.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2009 Biliyorum cevabı ama söylemeyim değil mi, birazcik heycan olsun... bu arada hoşgeldin taurus Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2009 Bir şeye dayanarak değil, benimkisi sadece iddia..Siz doğru veya yanlış olduğunu tespit edeceksiniz sadece.. Ben merak etmiyorum ki tespit edeyim Bence ayırmadı bölge olarak ... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2009 Hoş buldum sevgili Birce, bakalım bildiğin cevap mı çıkacak sonunda.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2009 Ben merak etmiyorum ki tespit edeyim Bence ayırmadı bölge olarak ... Yaaa..Oyun bozanlık yapma yahu, bu sadece bilmece, mantığını bulup cevapla sadece..Ata'mızı heryerde yeteri kadar çekiştirip yoruyorlar zaten, bari burada yapmayalım değil mi..? Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2009 Ülkemiz 7 coğrafi bölgeye 1941 yılında ayrılmıştır. Yani 1938 den sonra. Güzel ve yararlı bir soruydu Taurus. Teşekkürler. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2010 Ülkemiz 7 coğrafi bölgeye 1941 yılında ayrılmıştır. Yani 1938 den sonra. Güzel ve yararlı bir soruydu Taurus. Teşekkürler. Tebrik ederim sevgili arkadaşım, asıl ben teşekkür ederim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.