Φ ilker01 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2009 BİNGÖL'de, 33 askerin şehit olduğu saldırıdan yaralı olarak kurtulan gazi Erdal Özdemir, hiç konuşmadığı halde bazı gazetelerde ağzından haberler yapılarak kendisinin Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) karşıymış gibi gösterilmeye çalışıldığını ileri sürdü. Tekerlekli sandalyeyle yaşamını sürdüren 36 yaşındaki gazi Erdal Özdemir, günlerini eşi ve 4 yaşındaki oğlu Vatan ile geçirdiği Denizli'deki evinde, DHA muhabirine yaptığı açıklamada, Bingöl'de, 33 arkadaşının şehit olduğu olayın Ergenekon ile bağdaştırılmasına anlam veremediğini, saldırının terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirildiğini söyledi. 16 yıl önce yaşanan olayın Ergenekon Davası kapsamında tekrar gündeme geldiğini ve yeni iddialar ortaya atıldığına dikkati çeken gazi Özdemir, "Bir gazetede birileri söylemediğim şeyleri haber yapıyor. Yazılanlara ben bile şaşırıyorum. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne karşıymış gibi gösterilmeye çalışılıyorum. Neymiş, 33 erin şehit edilmesi olayında, Ergenekon Örgütü'nü suçlamışım. Olayı gerçekleştiren PKK'dır. Türk askerinden Genelkurmay Başkanı sorumluysa, PKK'dan da Abdullah Öcalan sorumludur. Beni bu hale getiren, arkadaşlarımı şehit eden PKK'dır" dedi. 'YALAN, HİÇ KİMSE YALVARMADI' Her şehitten sonra işin Ergenekon bağlantısına getirilmeye çalışıldığını da ileri süren Özdemir, "Reşadiye'deki saldırıda da bunu gördük. Arkadaşlarımın şehit olduğu olayda ihmal ve kusur olduğu gerçek. Çünkü, askerlerin hepsi silahsız ve korumasızdı. Ancak, olayı PKK yapmıştır. Silahımız olsa onlarla savaşırdık. Üç gün bizi dolaştırdılar. Sonra kurşuna dizdiler. Bir kadının, bizi teröristlerin bırakması için onlara yalvardığı söyleniyor. Bu da yalan. Kimse bizim için teröristlere yalvarmadı. Hepimizi tek sıra halinde dizip üstümüze kurşun yağdırdılar. Zaten böyle bir olayı ancak PKK yapar. Şimdi, Abdullah Öcalan, emri kendisinin vermediğini söyleyerek, olayı başka taraflara çekmek istiyor. PKK'nın yaptığı tüm eylemlerin sorumlusu Öcalan'dır" diye konuştu. Özdemir, Ergenekon savcılarına ve Terörle Mücadele Şubesi'ne ifade verdiğini, yayımlanan haberlerinin de gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Özdemir, savcıların ifadesini almayı istemesi halinde, ifade vermekten kaçınmayacağını da kaydetti. 17 Aralık 2009 Perşembe Ferah IŞIK-Ramazan ÇETİN, DENİZLİ/DHA Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2009 BİNGÖL'de, 33 askerin şehit olduğu saldırıdan yaralı olarak kurtulan gazi Erdal Özdemir, hiç konuşmadığı halde bazı gazetelerde ağzından haberler yapılarak kendisinin Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) karşıymış gibi gösterilmeye çalışıldığını ileri sürdü. Tekerlekli sandalyeyle yaşamını sürdüren 36 yaşındaki gazi Erdal Özdemir, günlerini eşi ve 4 yaşındaki oğlu Vatan ile geçirdiği Denizli'deki evinde, DHA muhabirine yaptığı açıklamada, Bingöl'de, 33 arkadaşının şehit olduğu olayın Ergenekon ile bağdaştırılmasına anlam veremediğini, saldırının terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirildiğini söyledi. 16 yıl önce yaşanan olayın Ergenekon Davası kapsamında tekrar gündeme geldiğini ve yeni iddialar ortaya atıldığına dikkati çeken gazi Özdemir, "Bir gazetede birileri söylemediğim şeyleri haber yapıyor. Yazılanlara ben bile şaşırıyorum. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne karşıymış gibi gösterilmeye çalışılıyorum. Neymiş, 33 erin şehit edilmesi olayında, Ergenekon Örgütü'nü suçlamışım. Olayı gerçekleştiren PKK'dır. Türk askerinden Genelkurmay Başkanı sorumluysa, PKK'dan da Abdullah Öcalan sorumludur. Beni bu hale getiren, arkadaşlarımı şehit eden PKK'dır" dedi. 'YALAN, HİÇ KİMSE YALVARMADI' Her şehitten sonra işin Ergenekon bağlantısına getirilmeye çalışıldığını da ileri süren Özdemir, "Reşadiye'deki saldırıda da bunu gördük. Arkadaşlarımın şehit olduğu olayda ihmal ve kusur olduğu gerçek. Çünkü, askerlerin hepsi silahsız ve korumasızdı. Ancak, olayı PKK yapmıştır. Silahımız olsa onlarla savaşırdık. Üç gün bizi dolaştırdılar. Sonra kurşuna dizdiler. Bir kadının, bizi teröristlerin bırakması için onlara yalvardığı söyleniyor. Bu da yalan. Kimse bizim için teröristlere yalvarmadı. Hepimizi tek sıra halinde dizip üstümüze kurşun yağdırdılar. Zaten böyle bir olayı ancak PKK yapar. Şimdi, Abdullah Öcalan, emri kendisinin vermediğini söyleyerek, olayı başka taraflara çekmek istiyor. PKK'nın yaptığı tüm eylemlerin sorumlusu Öcalan'dır" diye konuştu. Özdemir, Ergenekon savcılarına ve Terörle Mücadele Şubesi'ne ifade verdiğini, yayımlanan haberlerinin de gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Özdemir, savcıların ifadesini almayı istemesi halinde, ifade vermekten kaçınmayacağını da kaydetti. 17 Aralık 2009 Perşembe Ferah IŞIK-Ramazan ÇETİN, DENİZLİ/DHA Bu tür eksik haberler gercegi degistirmeye yetmeyece. Hürriyet gazetesinde askerin kendi agzindan konusmasi var. Evet PKK'nin yaptigin söylüyor ama iiy dinlerseniz sunlari sölüyor Özdemir. Diyorki, 33 askerin silahsiz gönderilmesi büyük hatadir, olay siyasetle PKK tarafindan yapilmistir. Bu cümlesini iyi tedarik etmek gerek. Neden kimse burada 33 askerin kurbanlik koyun gibi gönderilmesini ele almiyor. Bu bence hata degil bilincli yapilan bir pilandir. Buradan devamli söyledik PKK ile bu savasin devamini isteyen gücler ortaklasa calisiyorlar. O gücler devletin icerisinde, TSK'nin icericinde, siyasilerin icerisinde,....... Buyurun dinlemek isteyenler icin: -http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=2&vid=2549&bid=1&hid=13228190- Ve Özdemir'in baski altinda olmadigini kim isbatlayabilecek? Bu karanlik gücler her türlü pisligi yapmaya hazirlar. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2009 Türkiye Cumhuriyeti Devleti vwe onun Silahli Kuvvetleri karsitlari- ki ben bunlara hainler diyorum-her firsatta Devleti ve Silahli Kuvvetleri karalamak icin her melaneti her yalani söylemekten yapmaktan kacinmiyorlar.Bunlar utanmasalar kac gündür grev yapan onbinlerce emekci icin bile Ergenekon demekten kacinmayacaklardir,cünkü beyinleri yikanmis,köhnemis ideolojilerin carklari arasinda kalmistirlar.Dünkü devrimci gecinenlerin bugün komprador kuyruklarinda koku almaya calismalari,dün Sovyetlere bugün ise ABD'ye hizmette kusur etmemeye calismakta ve ülkenin serefli insanlarina askerlerine dil uzatma cüretini göstermektedirler.Tek tesellimiz bunlarin bir avuc olmaktan öte olmamalari ve ......kervan yürür diyebilmemizdir. Ülkesine,askerine bu kadar ihanet icinde olmak ancak o ülkeye ait olmamakla mümkündür.Türk ulusunun askerine devletine dil uzatanlarin ben milliyetlerinden süphe ediyorum.Analarinin,bacilarinin namusunu koruyan bu askerlere bu kadar iftira ancak ihanet olarak adlandirilabilir. saygilarla Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2009 Ne zaman kendimizi yanlislari elestirmeyi "vatanhainligi" olarak görme komplexinden kurtarirsak ve vatanin kendi tekelimizde olmadigini anlarsak bir cok sorunlarimizi basit sekilde beraberce cözebilecegiz. Aksi taktirde komplexli bir toplum olarak dünya milletleri arasinda hastalikli olarak yasamimizi devam ettiririz. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 Bu tür eksik haberler gercegi degistirmeye yetmeyece. Hürriyet gazetesinde askerin kendi agzindan konusmasi var. Evet PKK'nin yaptigin söylüyor ama iiy dinlerseniz sunlari sölüyor Özdemir. Diyorki, 33 askerin silahsiz gönderilmesi büyük hatadir, olay siyasetle PKK tarafindan yapilmistir. Bu cümlesini iyi tedarik etmek gerek. Neden kimse burada 33 askerin kurbanlik koyun gibi gönderilmesini ele almiyor. Bu bence hata degil bilincli yapilan bir pilandir. Buradan devamli söyledik PKK ile bu savasin devamini isteyen gücler ortaklasa calisiyorlar. O gücler devletin icerisinde, TSK'nin icericinde, siyasilerin icerisinde,....... Buyurun dinlemek isteyenler icin: -http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=2&vid=2549&bid=1&hid=13228190- Ve Özdemir'in baski altinda olmadigini kim isbatlayabilecek? Bu karanlik gücler her türlü pisligi yapmaya hazirlar. Ne yani; taraf ve gündem yalanmı söylüyor! Verilecek ucuz cevap hazır’’ baskı altında söylemediği ne malum’’muş! Yok canım bu katliamı Ergenekon yaptı, şemdin sakık bile ergenekon’un 3. adamı! Kardeşi sırı sakık 4 adam. Hatta ortalığı yağmalayanlarda Ergenekoncu! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.