Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

En güzeli yalnızlık. Hiç kimse ötesine methiye düzmesin, benim başım bana yeterince ağır.

Haaa diyorlar ki ''efendim şu ülke vizeyi kaldırmış'' bana ne yahu ben de o ülkelere kaldırdım ne olmuş!!!

Yahu merkeplik serde var sana ne başkasının kahrını çekmekten, erkeklik yapılacak ya o yüzük parmaktan çok başka şeye geçiyormuş, o da değil de bunu bile bile yapana ne dersin!!

Amaaann ne derseniz dersiniz, çok mühim hadiseler varmış ''ülkemiz 50 yıl sonra dünyanın en büyük ekonomilerinden olacakmış'' benden sonrası kıyamet ben öldükten sonra isterseniz 50 defa moratoryum ilan edin çok da umurumda yani. Osmanlının istikrazları 25 mayıs 1954'de bitti. Onlar yedi başkaları ödedi, ben hele bir yaşayayım, öldükten sonra 3. dünya savaşını yapsınlar kökten laikçilerle kökten dinciler, yalnız mezarımın üstünde çok tepişmesinler sağ iken yeterince tepişiyorlar etrafımda..

Yok efendim aslında ekonomi doğru yolda değilmiş, olabilir, ona bakarsanız papaya göre protestanlar ve ben de doğru yolda değilim, yemişim ekonomisini..

Halkımız umursamazmış, sana bakınca halka, halka bakınca sana hak vermemek elde değil, ben ne seni ne halkı umursuyorum, önünde sonunda küçük asyanın evlatlarısınız, küçük asyanın...

Efendim iktidar dincilerin eline geçiyormuş, sanki senin elinde çok bir naneye benziyordu..

Haaa bir de silahlar susacakmış, eve dönüşçüler siyasetçi olacakmış...Aman ne kadar mühim, al birini vur ötekine hani altın varya o çöpe düşünce değerini kaybetmeyen, sizi sarrafta rafa dizsek de bir kıymetiniz yok, yani benim için hiç mahsuru yok. ne haliniz varsa görün hatta hemen göründe bir rahat nefes alalım ölmeden...

Hasılı memleketin dinci, ulusalcı, milliyetçi ve marksistleri ve vesaireleri ve laikçileri ve türlü izmlerin peşindeki köşe kapıcıları, ne yaparsanız yapın, ister harp ister sulh, ister savaş ister seviş, yeterki fazla gürültü patırtı yapmayın, fazla kan dökmeyin dökecekseniz de bana yakın mahallerde yapmayın icraatlarınızı..

Birisi 3. köprüyü mü yapacakmış aman bir de benden olsun 4.yü yapsın, birisi bu konuyu anayasa mahkemesine mi taşıyacakmış bir de benden olsun danıştaya da taşısınlar. bıktım artık anlayacağınız sizin bu politize olmuş tarz-ı hayatınızdan...

Yok efendim iyi müzik yapılmıyormuş, yok efendim futbolumuz düşüşte, trafik canavarı çıkıştaymış bak size birşey diyeyim mi? Bu kadarı zaten size çok bile....

Hadi size kolay gelsin.

bozan

Gönderi tarihi:

çok yaşayın siz sevgili @bozan,

günün anlam ve önemini belirten konuşma sizden geldi..

bu halet-i ruhiye aslında gerçeğin bizzat kendisidir bazan..

düşünüyorum da birkaç yıl sonra bile çok şey değişecek..

hatta mayalara göre bile kıyamet kopacak..

ve sorumluluk alması gereken kuşaklar,

şaşkın,dağınık ve sevgisizler..

bilgilenme google den tıklanıyor,

müzikler,aşklar,sanal; duygular sanal ötesi..

filmler download, şiirler öyküler upload..

evet şahidim bizim kuşaklar ellerinden geleni yaptı..

artık biraz da soluklanma vakti..

bir bira ve şanlı cimbom..

artık bende yoruldum.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.