Φ isdemone Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 EVE GİTMEK İSTİYORUM TABİKİ HER ZAMANKİ GİBİ :D
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 heee ..eyer yaş kompleksim var diosan sedat abi tamam söz sedat diyecem o zaman... yaww benim bildiğim büyükler bana niye abi demiyon yada niye abla demiyon derler ama bu sedat abide bi bozukluk var?? Ne demek bozukluk..?? Ne dersen de yaa karışmıcaaaaam.. Ayrıca yaş kompleksim olsa saklardım yaşımı.. 29 um gururluyum gencim tam ayrodinamik ve süpersonik çağımdayım, güçlüyüm, akıllıyım, kültürlüyüm, yakışıklıyım... ) Egonunda böylesi görülmemiştir heralde.. Ama bana bunları ben değil arkadaşlarım derler, özellikle kız arkadaşlarım... ) Öhhööööööö..
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 iyi iyi tamam sedat abicim kızma yaww.. bak sen böle konuşunca moral 0 oluyo.... bi de bu forumda en çok senle konuştuğum için sana acayip kanım ısındı...o yüzden abi diom bak sana sedat desem kendimi terbiyesizlik etmiş gibi görüyom sende beni anla sedat abi
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Anlıyorum kardeşim anlıyorum.. Tama bana abi de.. Ama ben görmüyüm..
Φ günışığı Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Sende kimsin be günışığı..? Nezamandan beri bu alemdesin.. Allahın bi garip kuluyumm ya...2 yıldır ikiledeyimm forumada bir kaç ay oldu geldimm...işte beleeee..
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Anlıyorum kardeşim anlıyorum.. Tama bana abi de.. Ama ben görmüyüm.. işteeee... en tatlı olan cevap bu!!!
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Yapmaya tuz atacaktım şekermi atmışım.. Ver onu değiştireyim..
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Allahın bi garip kuluyumm ya...2 yıldır ikiledeyimm forumada bir kaç ay oldu geldimm...işte beleeee.. günışığım yaww sen buraya gelince aydınlık mı oldu ne???
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Yapmaya tuz atacaktım şekermi atmışım.. Ver onu değiştireyim.. espriler sıcak olmaya başladı...
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Espirilerin sıcaklığı ve soğukluğu içinde bulunduğun psikolojik durumla aynı orantıdadır.. Örneğin "neşemin" hiç olmadığı yerde bana en iyi espiriyi yapsanız gülmem hatta sinir olurum.. İllaki neşemi isterim.. Neşe benim kız arkadaşımdır..
Φ arman Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Düşünemiyorum.. Gülüyorum..
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 migdem bulanioda ne yapsam die düsünüyorum
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Alaturka evlimiydin sen..
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Sedat düsündügün sey diil canim, sinek dolasio da burnumun ucunda, malum sinek kücükte olsa migde bulandirio
Φ arman Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 İnsan kudurunca hasetinden ne yapacağını şaşırırmış..
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 tecrübe konusuyo
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 O sineğin cinsiyeti ne.. Bir nicki varmı.
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 O sineğin cinsiyeti ne.. Bir nicki varmı. off Sedat gürldüme beni.... sen bi cekil hele aradan
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Ben çkilirim aradan.. Affetsin siz yaradan.. Not: Alaturka beni soran olursa aşık atışmaları topicindeyim sölüver ok..:
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 şuan kafam çok şeyle dolu,fıkırler savaşıyor beynımde..belkı de günün yorgunluğundan
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Belkide.. Peki bir duş alsan açılmazmısın.. Bi dene istersen.. Malüm biriken statik enerji, toksin ve güneşin bir takım etkileri duşla giderilebiliyor.. Fiziğin psikolojiye etkisi kesin olduğuna öre.. Bence git bir duş al..
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 İntikam yollarını düşünüorum
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Diğer cafeciler rekabet başlattılar girsemmi girmesemmi..??
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Belkide..Peki bir duş alsan açılmazmısın.. Bi dene istersen.. Malüm biriken statik enerji, toksin ve güneşin bir takım etkileri duşla giderilebiliyor.. Fiziğin psikolojiye etkisi kesin olduğuna öre.. Bence git bir duş al.. sağol,bır ınsanın bı başkasını düşünüp söylemesı bile yeter..bu devırde bunu yapan çok az biliyorsun.. dediğini yaptım teşekkurler
Önerilen İletiler