Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 bu ne biçim kader diyorum başkada bişi demiyorum neden mesafeleri kısaltmak bu kadar zor onu düşünüyorum
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Ne düşündüğünü anlayamadık beah
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Şuanda epeydir cenaze olmadı bir kadın ölsede cenazesini yıkasam diye düşünüyorum... A aaaa Cok acıktım yemekten baska bişi düşünmüorum
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Ne düşündüğünü anlayamadık beah düşündüklerimi yazarsam ! olmaz şimdi zaten bundan sonra pekte yazı yazmayacağım galiba sadece mimiklerle konuşacagız . çünkü insanlar konuşa konuşa anlaşırlar diyorlar ama bu bazen olmuyor ? mimiklerle konuşmak mı gerek acaba ? pisikolog figgaro'ya yazdım cevap bekliyorum
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Denemekte yarar var diye düşünüyorum...
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 yapar yapar bana atar ne iştir anlamadım.. kızım topicler ortada kimin ne yazdığı belli yanlız benim üstüme kaldı neyse kalsın hadi kazandın son gülen iyi güler demiştin son gülen sen oldun sen kazandın bundan böle karşı karşıya gelmeyelim uğraşma benimle nolur diyorum yeşim
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 düşündüklerimi yazarsam ! olmaz şimdi zaten bundan sonra pekte yazı yazmayacağım galiba sadece mimiklerle konuşacagız . çünkü insanlar konuşa konuşa anlaşırlar diyorlar ama bu bazen olmuyor ? mimiklerle konuşmak mı gerek acaba ? pisikolog figgaro'ya yazdım cevap bekliyorum Konuş konuş açılırsın.. mimiklerin ardına sıgınma Mahmut ağa çok aip
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Konuş konuş açılırsın.. mimiklerin ardına sıgınma Mahmut ağa çok aip sığınmıyorum sadece böyle daha iyi olabilir sanıyorum
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 sığınmıyorum sadece böyle daha iyi olabilir sanıyorum Yuk konus sen yine de
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Bir kadın düşünüyorum;çıtır cerez niyetine yiyeceğim...belki açlığım gider..aa çok ayıp Boss hayırdır
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Çok kötü planlar peşindeyis onu düşünüorus...
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Çok kötü planlar peşindeyis onu düşünüorus... Bensiz mi
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Bensiz mi Kıs sana da anlatcam sora kısma hemen
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yuk konus sen yine de yani aç ağzını yum gözünü diyorsun
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 yani aç ağzını yum gözünü diyorsun heeee
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 maçı kimin kazanacağını düşünüyom...
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 yani aç ağzını yum gözünü diyorsun uçak gelio uçak gelio ham yap bakiim Kıs sana da anlatcam sora kısma hemen sorayı bekleyemem hemen bir açıklama istiyorum Yoo Aysum aslında normal karşılaman gerekirdi,benim kendi yapımı genelde topiklere yazıyorum. Ölesine sen bana bakma bazen mecazı yaşarım hayatı...dingillik yaparım. Nasılsın.?? diye düşünüyorum... Yani mecazi anlamda tmm o saman Ben mi nasılım? iyiyim sen nasılsın
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 ben gidiyom ama geride neler olacağını düşünüyom... natalia anlatırsın bana tamam mı... benim içinde tezahürat yap..
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 ben gidiyom ama geride neler olacağını düşünüyom... natalia anlatırsın bana tamam mı... benim içinde tezahürat yap.. Tamam tamam olmaz mı bee
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 İnsanların bir anda nasıl değişebildiğini ve acınacak halde olduklarını..Kaldı ki acıma hissi dahi duyamıyorum...Yazık....
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Alakaya maydanoz.... Bu düşünceye sahip olanlar tahminim cinsinin son örneği,bunları çoğaltmak lazım diye düşünüyorum... Asıl acınacak olan yeni evlenecek olan kızlardır.Çünkü değişime onlar uğrayacaktır. Ana kız arasında geçen diyalog; Kız : Ana ne yapacağım çok korkuyorum o acıya nasıl dayanacağım; Ana: Korkma kızım onun acısı iğne ucunun acısı kadar hafiftir. Neyse kız evlenip kocaya gitmiş,o geceye geçirdikten sonra ana evine gelmiş.. Kız :Acımayı deyidunn ama o kadar acıyıki anaaa... Ana :Yazık...üzüldüm kızım Töbe töbee.. Buna benzer bi konusma da ben duydum ama paylaşmıcam.. :lol:
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 uykuyu düşünüyorum uykusuzluktan uyumayı forum arkadaşlarımı düşünüyorum nasıllar acaba onlarda iyi mi
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Töbe töbee.. Buna benzer bi konusma da ben duydum ama paylaşmıcam.. Naty eee yani
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Naty eee yani Ay tamam be..
Önerilen İletiler