Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 15 yıl Başlıktan da anlaşıldığı üzere ben bu Blogumun altındaki paylaşım sitelerine(feysbuk-tivitır vs.) link gönderen şeyleri istemiyorum bazenleri ... Yani tamam anlıyorum forumun hitini yükseltiyo ama ben bazen kol kırılsın yen içinde kalsın istiyo olabilirim di mi? gerçi bu yaptığım şeyin mantığı ile tamamen zıt bi cümle oluverdi di mi bi an da ben de şimdi farkettim be... Ama olsun, hem belki insannarı üye olmak için teşvik eder bu gizlilik ... Hem huysuzum ya ben, istiyorum bana ne!!! Şimdi sorun çıkardım ya ama benim çözüm önerim de var admincim bey, Misalen ben başlığı yayınlarken 2 alternatifim olsa 1-tüm site görebilsin(aha bunun altında o paylaşım linkleri olabiler) 2-Sadece üyeler görebilsin gibi... olabilir mi acep? Arz-ı hörmet ederim...
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 15 yıl Yazar İlgili makama; Ve yeri geldi diye söylüyorum İsmail Yk kişisinin son bombası aşağıda sözlerini verdiğim feysbuk isimli gizide eseri tenzii ederim... İnternet cafeye gittim Facebook sayfasına girdim Adımı çılgın diye verdim Artık bende üye oldum Tanıştım güzel biriyle Yazışıyoruz günden güne Merhem oluyor gönlüme Artık bende sever oldum Ama sevmeye bedel Gözleri çok güzel Öyle bir tatlı zor bulursun Herkes sorar nerden buldun Facebook facebook Her gün aradım durdum Facebook facebook Bu kızı oradan buldum Facebook facebook Görür görmez tutuldum Facebook facebook Galiba aşık oldum Facebook facebook Her gün aradım durdum
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 15 yıl Admin Başlıktan da anlaşıldığı üzere ben bu Blogumun altındaki paylaşım sitelerine(feysbuk-tivitır vs.) link gönderen şeyleri istemiyorum bazenleri ... Yani tamam anlıyorum forumun hitini yükseltiyo ama ben bazen kol kırılsın yen içinde kalsın istiyo olabilirim di mi? gerçi bu yaptığım şeyin mantığı ile tamamen zıt bi cümle oluverdi di mi bi an da ben de şimdi farkettim be... Ama olsun, hem belki insannarı üye olmak için teşvik eder bu gizlilik ... Hem huysuzum ya ben, istiyorum bana ne!!! Şimdi sorun çıkardım ya ama benim çözüm önerim de var admincim bey, Misalen ben başlığı yayınlarken 2 alternatifim olsa 1-tüm site görebilsin(aha bunun altında o paylaşım linkleri olabiler) 2-Sadece üyeler görebilsin gibi... olabilir mi acep? Arz-ı hörmet ederim... Onların (yani bahsettiğin butonların) kullanıldığını hiç sanmıyorum.... Kayıtlar kulllanılmadığını söylüyor. Başlık görüntüleme malesef söylediğin şekilde mümkün değil.... Sadece blogunu kendi belirlediğin arkadaş grubuna açabilirsin diğerlerine kapanır... Saygılar
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 15 yıl Yazar Pek Sayın Admincim bey, O kayıtlara bi söyleyiverin, benim ara ara ziyaret ettiğim bi site var ve gayet de bi kullanılıyo. Yerimiz mi dar ki gereksiz bi ton buton varken (misal :Bedava olan bir MMORPG Haydi Oyuna ve Keşfet Oyunu! gibi...) benim bu talebim neden böle bi kaale alınmadı anlayabilmiş diilim? Blogumu sadece kendi istediğim kişilere nassı şeyediyorum bari onu söyleyiverin... bugün sol tarafınızdan kalktınız heralde... Muayyen günümdeyim ayrıca;kalbimi kırdınız böhü...fırk...
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 15 yıl Admin Pek Sayın Admincim bey, O kayıtlara bi söyleyiverin, benim ara ara ziyaret ettiğim bi site var ve gayet de bi kullanılıyo. Yerimiz mi dar ki gereksiz bi ton buton varken (misal :Bedava olan bir MMORPG Haydi Oyuna ve Keşfet Oyunu! gibi...) benim bu talebim neden böle bi kaale alınmadı anlayabilmiş diilim? Blogumu sadece kendi istediğim kişilere nassı şeyediyorum bari onu söyleyiverin... bugün sol tarafınızdan kalktınız heralde... Muayyen günümdeyim ayrıca;kalbimi kırdınız böhü...fırk... Güzel insan ben o sitelerden bahsetmiyorum... Senin bahsettiğin butonlardan bahsediyorum 'Tıkla ve Bunu Facebook kaydet' butonları... Senin başlıklarından hiç birisi o linklerle kayıt edilmemiş... yani bizim kayıtlarımızda o butonlar hiç kullanılmıyor... http://www.turkish-media.com/forum/tracker/
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 15 yıl Yazar Yedi kat yerin dibinden bildiriyorum : internet işte, yazılı anlatımı algılayamama kıtlığı filan feşmekean... Piki, Merci boku bien...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.