Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Başlıktan da anlaşıldığı üzere ben bu Blogumun altındaki paylaşım sitelerine(feysbuk-tivitır vs.) link gönderen şeyleri istemiyorum bazenleri ...

Yani tamam anlıyorum forumun hitini yükseltiyo ama ben bazen kol kırılsın yen içinde kalsın istiyo olabilirim di mi? gerçi bu yaptığım şeyin mantığı ile tamamen zıt bi cümle oluverdi di mi bi an da ben de şimdi farkettim be... Ama olsun, hem belki insannarı üye olmak için teşvik eder bu gizlilik ...

Hem huysuzum ya ben, istiyorum bana ne!!! :P

Şimdi sorun çıkardım ya ama benim çözüm önerim de var admincim bey,

Misalen ben başlığı yayınlarken 2 alternatifim olsa

1-tüm site görebilsin(aha bunun altında o paylaşım linkleri olabiler)

2-Sadece üyeler görebilsin gibi... olabilir mi acep?

Arz-ı hörmet ederim...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

İlgili makama;

Ve yeri geldi diye söylüyorum İsmail Yk kişisinin son bombası aşağıda sözlerini verdiğim feysbuk isimli gizide eseri tenzii ederim...

İnternet cafeye gittim

Facebook sayfasına girdim

Adımı çılgın diye verdim

Artık bende üye oldum

Tanıştım güzel biriyle

Yazışıyoruz günden güne

Merhem oluyor gönlüme

Artık bende sever oldum

Ama sevmeye bedel

Gözleri çok güzel

Öyle bir tatlı zor bulursun

Herkes sorar nerden buldun

Facebook facebook

Her gün aradım durdum

Facebook facebook

Bu kızı oradan buldum

Facebook facebook

Görür görmez tutuldum

Facebook facebook

Galiba aşık oldum

Facebook facebook

Her gün aradım durdum

Gönderi tarihi:
  • Admin

Başlıktan da anlaşıldığı üzere ben bu Blogumun altındaki paylaşım sitelerine(feysbuk-tivitır vs.) link gönderen şeyleri istemiyorum bazenleri ...

Yani tamam anlıyorum forumun hitini yükseltiyo ama ben bazen kol kırılsın yen içinde kalsın istiyo olabilirim di mi? gerçi bu yaptığım şeyin mantığı ile tamamen zıt bi cümle oluverdi di mi bi an da ben de şimdi farkettim be... Ama olsun, hem belki insannarı üye olmak için teşvik eder bu gizlilik ...

Hem huysuzum ya ben, istiyorum bana ne!!! tongue.gif

Şimdi sorun çıkardım ya ama benim çözüm önerim de var admincim bey,

Misalen ben başlığı yayınlarken 2 alternatifim olsa

1-tüm site görebilsin(aha bunun altında o paylaşım linkleri olabiler)

2-Sadece üyeler görebilsin gibi... olabilir mi acep?

Arz-ı hörmet ederim...

Onların (yani bahsettiğin butonların) kullanıldığını hiç sanmıyorum....

Kayıtlar kulllanılmadığını söylüyor.

Başlık görüntüleme malesef söylediğin şekilde mümkün değil....

Sadece blogunu kendi belirlediğin arkadaş grubuna açabilirsin diğerlerine kapanır... :)

Saygılar

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Pek Sayın Admincim bey,

O kayıtlara bi söyleyiverin, benim ara ara ziyaret ettiğim bi site var ve gayet de bi kullanılıyo. Yerimiz mi dar ki gereksiz bi ton buton varken (misal :Bedava olan bir MMORPG Haydi Oyuna ve Keşfet Oyunu! gibi...) benim bu talebim neden böle bi kaale alınmadı anlayabilmiş diilim?

Blogumu sadece kendi istediğim kişilere nassı şeyediyorum bari onu söyleyiverin... bugün sol tarafınızdan kalktınız heralde...

Muayyen günümdeyim ayrıca;kalbimi kırdınız :( böhü...fırk...

Gönderi tarihi:
  • Admin

Pek Sayın Admincim bey,

O kayıtlara bi söyleyiverin, benim ara ara ziyaret ettiğim bi site var ve gayet de bi kullanılıyo. Yerimiz mi dar ki gereksiz bi ton buton varken (misal :Bedava olan bir MMORPG Haydi Oyuna ve Keşfet Oyunu! gibi...) benim bu talebim neden böle bi kaale alınmadı anlayabilmiş diilim?

Blogumu sadece kendi istediğim kişilere nassı şeyediyorum bari onu söyleyiverin... bugün sol tarafınızdan kalktınız heralde...

Muayyen günümdeyim ayrıca;kalbimi kırdınız sad.gif böhü...fırk...

Güzel insan ben o sitelerden bahsetmiyorum... Senin bahsettiğin butonlardan bahsediyorum 'Tıkla ve Bunu Facebook kaydet' butonları... Senin başlıklarından hiç birisi o linklerle kayıt edilmemiş... yani bizim kayıtlarımızda o butonlar hiç kullanılmıyor...

http://www.turkish-media.com/forum/tracker/

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Yedi kat yerin dibinden bildiriyorum :

:( internet işte, yazılı anlatımı algılayamama kıtlığı filan feşmekean...

Piki,

Merci boku bien...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.