Φ piggythehippy Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Erkeğin mastürbasyon yapması normal ve ihtiyaçtan kaynaklanan bir durumdur. Fakat bunu partneriyle gerçek cinsellik yaşamaya tercih etmesi sağlıklı mıdır? Bunun nedenleri nelerdir, onu merak ediyorum..
Φ Bulent10 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Merhabalar Partneri duruken masturbasyon yapması sağlıklı değil sadece bana göre o kişinin hasta olduğunu gösterir. Bu konu biraz geniş. Birbirleri ile olan ilişkilerinede göz atmak gerekmektedir. Erkeğin de sorunları olabilir ve bunların da araştrılması gerekir. Eğer bir sorun yoksa bu demek oluyor ki ya cesaretsiz yada beceriksiz karşı tarafı mutlu etmesini bilmiyor demektir [email protected]
Φ Leonardo Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2009 partnerinde oturup düşünmesi lazım ben dururken neden o yolu seçiyor acaba mastürbasyon kadar zevk veremiyormuyum diye
Φ pbuyutucu Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 partneri varken masturbasyon yapıyor olmak bence önemli bir psikolojik sorun... her iki tarafta birbirini tamamlıyamıyor ve mutlu edemiyor demekki.
Önerilen İletiler
Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın
Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...
Bir Hesap Oluşturun
Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!
Yeni Bir Hesap OluşturunGiriş Yap
Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.
Giriş Yapın