Φ son_nokta Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2009 Merhaba arkadaşlar. Herkese gönül dolusu sevgiler ve selamlar diliyorum. Bu foruma yeni üye oldum. Umarım üyeliğim daimi olur ve birlikte hoş vakitler geçiririz Nede olsa yakın zamanda içli dışlı olacağız Bu yüzden fazla uzatmayalım. Aranıza hoşgeldim Alıntı
Misafir Bastet Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2009 Merhaba...Hoşgeldiniz aramıza Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2009 merhaba.. hoşgeldiniz Alıntı
Misafir cloud Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2009 Merhaba arkadaşlar. Herkese gönül dolusu sevgiler ve selamlar diliyorum. Bu foruma yeni üye oldum. Umarım üyeliğim daimi olur ve birlikte hoş vakitler geçiririz Nede olsa yakın zamanda içli dışlı olacağız Bu yüzden fazla uzatmayalım. Aranıza hoşgeldim Aramıza hoşgeldiniz Alıntı
Φ Legendary Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2009 Gönül dolusu sevgilerle aramıza hogeldiniz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.