Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 karşınıza bir an biri çıktı ne yapacağınızı bilmediniz ama karşınızdaki bayanda olsa erkekte olsa kötü niyetli.......cebinizin birinde bıçak diğerinde ise gül var siz olsanız ne yapardınız bıçak çekermiydiniz yoksa gülümü verirdiniz. dipnot:bu bir havadan sudan sorudur hiç bir art niyet ve yönlendirme yoktur saygılar............ Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 bu zamanda gülden anlayan kötü niyetli kişiler fazla kalmadı galiba eğer karşımızdaki bir balici veya kapkapçı ise ona gül veririsek düşünün gerisini adamlarda hiç insaf insanlık yok ki gözleri dönmüş. ben olsam gerektiği takdirde bıçağı kullanırdım gülüde hak eden birine verirdim... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Bıçak kullanmam ( gerek yok) Çiçeğide kullanmam ( ona hiç gerek yok ) ... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 ne yapacam çakarım ağnın ortasına iki tane......... sonbra duruma göre bakarız birkaç bıçak darbeside armağan edebilirim kendisine.......gülüde mezara yada hastaneye ziyaretine gittiğimde veririm.... Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 ne yapacam çakarım ağnın ortasına iki tane......... sonbra duruma göre bakarız birkaç bıçak darbeside armağan edebilirim kendisine.......gülüde mezara yada hastaneye ziyaretine gittiğimde veririm.... süpersin valla....... arman peki ne yaparsın....... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 ben olsam gülü çıkartır kafasına kafasına vururdum hayvan herifin Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 yaaaaaa ölemi helal sana Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 süpersin valla....... arman peki ne yaparsın....... Bilmem.. Onun yapacağı şeye bağlı.. Öldürme niyetiyle saldırırsa öldürüm belki.. Soyma niyetiyle saldırırsa soyarım belki.. Ama niyeti beni öpmekse ı ıhh yinede öpmem .. Alıntı
Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 'kusadali_ kaderş herşeyin bir alternetifi vardır elbet. ikisini çıkarmak nasıl olur? saygılar... Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 hiç birini çıkartmayıp direkt kafayla dalsam nasıl olur Alıntı
Φ denizfunda Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2008 karşınıza bir an biri çıktı ne yapacağınızı bilmediniz ama karşınızdaki bayanda olsa erkekte olsa kötü niyetli.......cebinizin birinde bıçak diğerinde ise gül var siz olsanız ne yapardınız bıçak çekermiydiniz yoksa gülümü verirdiniz. dipnot:bu bir havadan sudan sorudur hiç bir art niyet ve yönlendirme yoktur saygılar............ silahı ceker vurur ustunede gulu bırakırdım hehehehehee Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Gül veririm, elinde bıçak görürsem ancak o zaman bıçağı kullanırım... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.