Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2005 20 yıl Admin Closer (2004) Vasat bir Hollywood filmi. Jude Law hayranları sevebilir ama ilişkileri incelerken fazla detaylarda gerçeklerin kaybolduğunun farkına varıyorsunuz bir anda... Ama genede kadın ve erkeğin kafasının içinden geçenleri görmek ve yaşamın gerçeklerine biraz da olsa değinmesi hoş. Genede Boş zamanınız varsa izleyin derim ama bence değmez... Oyuncular: Natalie Portman, Jude Law, More Yönetmen: Mike Nichols In this movie based on a hit Broadway play, Academy Award-winning director Mike Nichols exposes the ugly core hiding behind the slick veneer of the relationships of four beautiful people -- a photographer (Julia Roberts) and her boyfriend (Clive Owen), and a romantic (Jude Law) and his quirky beloved (Natalie Portman). When two of the strangers embark on an illicit affair, a cascade of betrayal ensues, questioning the very meaning of love. Starring: Natalie Portman, Jude Law, More Director: Mike Nichols
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2005 20 yıl sanatsal anlamda bir yorum yapamam cunku o kdar bilgim yohk ama su bir gercekki kadın erkek ilişkilerindeki detaylar ve vurgular oyuncuların yetenekleriyle bence harika bir film..tabi macera yuklu yada geirilimli bir film deil..ama filmi izlerken bir dakika sonrasını merak eidyrosunuz..durmadan bazen bir dakia sonrasında olucakları tahmin etseniz bile hadi canım öyle olamaz derken ciddi bir dogallıkla olaylar tahmin ettigniz gibi gelişiyor..belki de bir cogumuzun yasadıgı yada tanık oldugu olayları deişik bir bakıs acısıyla yansıtmışlar filmde..bunun yanında benim fikrimce filmin garip bir dogallıgı var..yani ayrıntılar icine daldıgınız zaman evet bende boyle bir sey soyledim yaptım yada gordum diyorsunuz.. evet jude law iyi oynamış ama yan rollerdekilerinde hakkını vermek gerek..özellikle julia roberts..
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 16 yıl Yazar Admin özellikle julia roberts.. acaba diyorum Julia'ya objektif bakabiliyormuyum diye kendime soruyorum....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.