Φ mystic river Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Böyle birinin kolay kolay unutulacağını sanmıyorum,forumun kırmızı rengi,ahengi,zekasıydı.. benim de arkadaşım...belki bir ara hatırlar bizi yeniden... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 biz onunla nemrutta oturup konuşacaz...süüzz verdi bana...ama kaç zamandır göremiyorum ve özledim onu........ duygu yüklü şeker bir insan..... hayat sana hep gülsün be alam Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 içtenliğine doğallığına samimiyetine inandığım ve onu iyki bu sayfalarda tanıma şansım olmuş uzun sohbetlerimizde hiçkimse için olumsuz tek bişey söylememişdir insan ilşkilerinde yapıcı ve sevecen yapısıyla onla sohbet etmekten hep çok zevk almışımdır umarım bi göz atarsın bu sayfaya ve hala seni seven arkadaşlarının olduğunu ve belkide tekrar bu sayfalara dönmen için bir sebep olursa emin ol buna en çok sevinenlerden biride ben olurum herşey gönlünce olsun canımın içi hep mutlu ol ve mutlu kal Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 içtenliği doğallığı ve samimiyeti beni en fazla etkilemiştir. umarım bir gün döner ve bakarsın.... sevgiler alaturka Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 alam benim..kendi gibi yüreğide yumuşak olan güzel insan..şimdi neredesin bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda aramıza dönersin.dönmeyeceğini biliyorum ama umudumu kaybetmeyeceğim... sevgiler herşey gönlünce olsun... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 dönecek ...........dönmeli Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 onu her zaman hani 5 yaşındaki bıcır bıcır yaramaz çocuklar olur ya aynı onlara benzetmişimdir forumun renkli simalarındandı bir o kadar da neşeli neşen her daim olsun hiç eksilmesin Alıntı
Misafir Thalia Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gözünüz cikmaya e mi... aglattiniz beni.... ben bu hallere düsecek adammiydim yaw hepinize ayri ayri tesekkür ederim... gözden irak olsak da gönlümden irak diilsiniz emin olun, hepinizin yeri ayri ve özel benim icin... micmisim sanal manal aleme... arkadaslik ictense her yerde ayni..... ben gayri kendime yeni forum buldum, gurbetci gardaslarimla didisiom simdi de .... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 kız sen dönmedin mi yani Alıntı
Misafir Thalia Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 baslik acmak istemedim yeni yeni, bu yüzden burdan aciklamami yapip gidecegim.... burda cok sevdigim insanlarin ani defterlerini gördügümde yazip yazmamayi cok düsündüm.... bu forumda kaldigim uzun zaman sarfinda bazen cok güzel, bazen cok can SIKI seyler yasadim ama kazandigim dostluklar mükafati oldu... ve simdi bu sevdigim insanlarin defterlerine benimde bir kac satir yazmam gerektigini hissettim.... her ne kadar git dönme diyenle olmussada her ne kadar dönersen adini karaya cikartirim diyenler olmussada bunlar umrumda diil, zaten ne dönesim ne de yazasim var... ama yazmak istesemde istemesemde bu benim kararim ve rahatsiz olanlar gitmeli die düsünüyorum... hem dönsem ne yazar, dünya dönüyo ben sözümden dönmüsüm cok mu ... Erdogan... ani defteri... Erdogan abim buranin dogayeni, dengesi, akli ve sag duyusu... lafini esirgemeyen, her zaman dogrularin pesinden giden, bazen sertte olsa uslubunu bozmayan biri.. iyiki burdasin abim SanTo ani defteri..... hala buralardamisin bilmiorum, ama gittiysen üzülürüm... yazilarinin altina imzami atabilecegim, hayata bakis acisini paylastigim biri.... üstelik baba ve tanidigim en iyilerinden Alıntı
Misafir Thalia Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 perseus ani defteri... kisa zamanda arkadas olduk, bazi zaman kavga ettik küstük, (daha ziyade ben küstüm galiba tam hatirlamiorum ama her neyse ) derdimi paylasabildigim, akil danisabilecegim, nazimin gectigi nadir insanlardan... kerwane06 ani defteri.. o buralarda pek bilinmez, ama benim uzaklardaki yakinim... bana o dönemler gönderdigi siirlerle siire merak salmamin ve blogumun olusmasini saglayan can dostum... en kötü günümde bile yanimda olacagini biliorum.. Tania Hayde ani defteri... tanistigima cok sevindigim birisi... onunla sohbet etmeyi cok seviorum cünkü akilli, zeki,dedi koducu diil, olgun, hos görülü, bicir bicir, neseli... yani güzel bir arkadas... Alıntı
Misafir Thalia Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 birisi daha var adina ani defteri acilmamis... ama eminim o bundan pekte hoslanmaz... ama bence sende iyi birisin Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 iyiki varsin canim arkadasim...vallahi bir sen öpersin bayramda ellerimi... huyun suyun kurumasin emmi...gönüller bir olsun... unutma: sen iki kisisin biri karanlikta uyanik, digeri aydinlikta uyuyan. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 *Habeş Nabi abisi.. Ben aydınnıka çıkamıyom, aceba bende pisikosomut bi aşa kompilekis mi vardır da böle hep karannık kalyom abi? Karannıkısı kötü müdür yav.. Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 ben baskalari gibi herkese bir topic acmak istemem...sevdigim kisilere özel... napiyon kiz, kafa dengim benim...ne güzel de dertleniyoruz biz kardesim...hade topu sana attim...gol desem yanlis olmas...nerde o ellerin, tutacak ellerin... Haydi Şimdi Eller Havaya... Eller eller eller eller havaya Bergamadan çıktık yola Akkuyuya Eller eller eller eller havaya Gerekirse yürümeli Ankara’ya... ................. diyecegin varmi...? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 her zaman ki gibi diyecegim su ki.... gözün cikmasin e mi zahmet olmus sana.... zaten alaTurka die topic acmis canim Mysticim riverim... ama yinede mersi canem... ellerinden öperim Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 her zaman ki gibi diyecegim su ki.... gözün cikmasin e mi zahmet olmus sana.... zaten alaTurka die topic acmis canim Mysticim riverim... ama yinede mersi canem... ellerinden öperim ben bir kendi ellerime güvenirim...böyle hem cebimdeki 5 Euro el öpenlere verebilrim... el öpenler sagolsun... elden gittim sayilirim yane... hep böyle kal kardesim... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Selam alaturka, uzun zaman önce göndermis oldugunu, halen sakliyorum.. o günkü sevincim, sende hergününde olmasi dilegi ile Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 keşke tekrar dönse... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 insanlar etrafında hep sonsuza kadar güveneceği bir dost arar durular ve bulabildikleriyle yetinirler . sen bence insanın bulabileceği en sıkı dostsun seni tanıyana ne mutlu... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bazen hic beklenmedik yerden cok güzel bir armagan alirsiniz ve mutluluk, saskinlik, hüzün birbiriyle harmanlanir sizde böle baka kalirsiniz ya ... Bu da öyle bi an iste sevgili Ilbey26, tesekkür ederim sana Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Böyle birinin kolay kolay unutulacağını sanmıyorum,forumun kırmızı rengi,ahengi,zekasıydı..benim de arkadaşım...belki bir ara hatırlar bizi yeniden... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.