Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Up / Yukarı Bak`ın

12932408.jpg

Konusu:Hayatı boyunca yaşamak istediği macera hayalini gerçekleştirmek için evine binlerce balon bağlayıp Güney Amerika’nın

vahşi doğasına doğru yolculuğa çıkan 78 yaşındaki baloncu Carl Fredricksen’ın hikayesinin anlatıldığı yeni bir komedi.

Ancak Carl, yolculuğa başladıktan sonra en büyük kabusunu da yanında götürmekte olduğunu fark eder: fazlasıyla iyimser, doğa kaşifi 8 yaşındaki Russel’ı.

Sinema salonlarında daha fazla 3 boyutlu film gösterilmesi için Hollywood’un son dönemdeki çabasına katkıda bulunmak amaçlı,

bu yıl Cannes Film Festivali’nin açılış filmi olan Up/Yukarı Bak’ın Türkçe seslendirmesinde Erol Günaydın baş karaktere sesini verecek.

Yönetmen : Pete Docter Bob Peterson

Senaryo : Bob Peterson

Müzik : Michael Giacchino

Yapım : 2009, ABD , 96 dk.

Tür : Komedi / Macera / Animasyon / 3D

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

-Büyümüş çocuklara-

Animasyonları çok seviyorum, meslegimden olsa gerek, bir çoğunu da izledim. İzlediklerimin hangisi daha güzel diye bir ayrıma gidemeyecek, yani birine kötü, diğerine güzel diyemeyecek kadar duygusal bağlarım var animasyonlarla :) her birini ayrı ayrı değerlendirmeyi seviyorum :) Up' a gelince çook güzeldi, hem de çok...

ilginç bir senaryosu vardı, o ilginçliklerden birisi belki de bir filme konu olabilecek koca bir aşk hikayesinin, 4 dakikalık bir zamanda özetlenmiş olması ve filmin içinden bu 4 dakikalık sahne ile kısa bir film elde edilmiş olması idi... Zaten filmi izlememişseniz bile facebook ta vs. dolanan bu sahneyi izlediğinizde kesinlikle izlemek isteyeceğinize eminim ki burası filmin romantik yanıydı, ondan sonra da bir macera alıyor başını gidiyor işte...

Unutmadan bu animasyondan ben biraz da Miyazakinin filmlerinden aldığım tadı aldım... Bu da UP'ı daha çok sevmemi kolaylaştırdı sanırım :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.