Φ derdertu Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2005 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2005 varmı böyle insanlar kaldıysa yanlız bırakmayın beni Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 Yalniz degilsin derotu yalniz olan benim,.... Australya nin kangurularini anlatsam, SIKILIRSIN. Ne anlatayim. söyle Alıntı
Φ derdertu Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 Yalniz degilsin derotu yalniz olan benim,....Australya nin kangurularini anlatsam, SIKILIRSIN. Ne anlatayim. söyle 4892[/snapback] canın ne istiyorsa önemli olan rahatlamak degilmi bir omuza basını koydugunda yasadıgın huzuru hatırlasana Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2005 sen konusmak istedigin konuyu belirle,derdini paylas, gerisi gelir zaten seni huzursuz eden nedir mesela? niye yalmiz hissediorsun kendini? vs... Selamlar Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2005 Kanada nin cinarlari ilginizi cekerse, size bu konuda da yardimci olabilirim.... Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2005 biz insan olarak yanindayiz konusalim kardes.... Alıntı
Φ derdertu Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2005 tesekkürler ilginize Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.