Misafir Sands Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Mona Lisa ya ayar çekerim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 sağ kolum ahucuğumuda alırdık en çok hamsiyi kim yicek yarışması yapardık 2. etap olarak en çok çayı kim içicek yarışını yapardık şampiyon olana diğer yarışmacılar istediği yemeği ve tatlı çeşitlerini yapardı.... zaten şampiyon belli... Diloşumsuz olmaz dağ başını duman alırdı yaww bizimle... şampiyon belli seninle yarışmayacağım özellikle bu hususta... bende siz ikinize kaçak çay yapardım çay neymiş görürdünüz kaçak çayı sade sevmem ama filiz, tomurcuk, siyah, kaçak çay karışımı yapıcaksan içerim... çay konusunda çok seçiciyimdir kimse benden daha iyi çay demleyemez... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Kendim için bişey yapamazken...Üzgünüm.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Kendim için bişey yapamazken...Üzgünüm.. senin için dua ederdım Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 senin için çiğ tavuk yerdim diycem ama .................... ben tavuk sevmiyorum maalesef üzgünüm pişmişini yerim ama bak oda sırf senin için evet senin için pişmiş tavuk yiyebilirim üzerinede bi ayran içeyim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 bende yerdım ama hesabı ödersen Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 bende yerdım ama hesabı ödersen tamam sen ye hesabı ben öderim benim için çiğ tavuk yiyecende ben hesabı ödemiycem yalnız çiğ tavuk satan bi lokanta yokki hesabı ödiym ben sana en iyisi tavukçudan alayım 10 tane yetermi 10 tane alana 5 tane yumurta hediye ediyorlar onlarıda yersen bahtiyar edersin beni Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 tavukları beşamel sosuyla fırında pişirirdim........ Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 tamam sen ye hesabı ben öderim benim için çiğ tavuk yiyecende ben hesabı ödemiycem yalnız çiğ tavuk satan bi lokanta yokki hesabı ödiym ben sana en iyisi tavukçudan alayım 10 tane yetermi 10 tane alana 5 tane yumurta hediye ediyorlar onlarıda yersen bahtiyar edersin beni ben çiğ dememişdim spıces kadar olamadın bak peşemal sos dıyo Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 istanbulda köprü olurdum ..üstümden geçerlerdi..ramazanda geldi hepten tıkanır şimdii.. Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Senin Benim için ne yapacağına bağlı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 arabana nantilatör taktırırdım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Senin için krep yapmıştım egsocum Ama sen yoksun Eh madem öyle ben yiyeyim senin yerine Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 tamam bak sana sardunyamın da dediği gibi tomurcuklu filizli kaçaklı vs'li çay demleyim de höpürdete höpürdete iç Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 senin için bol bol dua ederdim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Allah seni bildiği gibi yapsın ne diim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 ee bu saatte anca bu kadar Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 bana mı ıspanaklı olsun ama lütfen akşama yerim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 bende yanında vişne kompostosu yapim egzo Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.