Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 mevsimi bahara döndürürdüm..... Alıntı
Φ manidarım Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 hatırlnamaycak kadar yeni smiyleri cok kullancak kadar sempatik biri diye bi yorum uretebilirim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 mevsimi bahara döndürürdüm..... elimde olsa şu avatarındaki raziyeden kurtarırdım onu... :P hatırlnamaycak kadar yeni smiyleri cok kullancak kadar sempatik biri diye bi yorum uretebilirim sempatik... teşekkür ederim... üretici fikirlere sahip...senin içinn de naparım.... hatırlatırdım seni... Alıntı
Φ manidarım Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 hatırlanmaya degecek kadar bir dost olmaya calısırdım senin icin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 manilerini dinleme ezıyetıne bile katlanırdım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 bu eziyete ben de katlanırdım da...adı eziyet olan mani olmazdı...seferim manilerii.... sedelina nın öğrencilerine etüt verirdim... Alıntı
Φ manidarım Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 manilerini dinleme ezıyetıne bile katlanırdım madem ozlemissin al sana bir mani benim icin oku,yaz sen de bir mani manidar olsun sözünün önü ve sonu sende bulsun okuyanlar o guzel tadı bu eziyete ben de katlanırdım da...adı eziyet olan mani olmazdı...seferim manilerii.... sedelina nın öğrencilerine etüt verirdim... severim sevilesi o manileri bir de onları candan seveni sen es bahar misali gonlünce sen estikce gelir ardından nesesi Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 severim sevilesi o manileri bir de onları candan seveni sen es bahar misali gonlünce sen estikce gelir ardından nesesi ben eserim esmesine de düşün sen bi öncesinde ya esersem karanlıktaki ölümsüzlüğe ve ölümsüzlükteki çaresizliğe... neyse...öyle yada böyle sevdirdin bana güzel manileri de benim sözüm var tutmam lazımdır ustam olmazsa mani yazmamam kuraldır... olsun sana bir tane hediye ama bulunsun aklının bir yerinde.. sever bu kız manileri diye... Alıntı
Φ manidarım Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 ben eserim esmesine dedüşün sen bi öncesinde ya esersem karanlıktaki ölümsüzlüğe ve ölümsüzlükteki çaresizliğe... neyse...öyle yada böyle sevdirdin bana güzel manileri de benim sözüm var tutmam lazımdır ustam olmazsa mani yazmamam kuraldır... olsun sana bir tane hediye ama bulunsun aklının bir yerinde.. sever bu kız manileri diye... actım kapalı kutudaki manilerimi yazdım aklımın kosesine dediklerini soz verdiysen tutman lazım hakettigi kıymeti vermen lazım severim,sevdiren ben degilim sozun guzel olanıdur sevdiren kıymet bilen kıymeti bilinen her seydir yasamayı guzel kılan Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Burda olsan düşünürdük ama yoksun Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 burda da bulduuma göre kahve yapıcam sana Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 sen bana kahve de ben heryerde cıkarım karsına bede sana sakız alayım o zaman Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 arkadaşım senin için kaf dağına çıkar oradan sana kahve için doğal su getirirdim .... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 elma sekerı alımmı sana Evet evet eveet Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Senn için hiçbişey yapamam.. Ümitsiz vaka.. Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 ayol bende senin için bişi yapamam sende umutsuz vakasın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Senn için hiçbişey yapamam.. Ümitsiz vaka.. Hadi len ordan sensin ümitsiz vaka ayol bende senin için bişi yapamam sende umutsuz vakasın Ağsına sağlık kıs Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Bebek patiği örebilirim sora lasım olur Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 tşk ederim toprağım canım şöle sıcacık bi tarhana çorbası istedi, sana da yapam mı toprağım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Yap da içelim şekerim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Anca boğasa çalışıyorlar Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Anca boğasa çalışıyorlar bak dıger topraklar bırbırlerıne nasıl ıkram edıyolar sen bana bı kere kahve yaptın mı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.