Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl senin için survivera katılırdım niye ki Hani nerde gelmediki mailin mail atmadımki gelsin
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar Bisde onu diyos işte atmamışsın mail Senin için hiçbişeycik yapamam Ama sen benim için bi kahve yapabülürsün demi
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl mineu, sen katılmak istemezsin diye senin yerine katılabilirim tatlım... gecem, vazgeçmem asla, çok seviyorum... asla aramıza giremezsin...
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar Abla kimle aranısa giremem Daha açık ve net konuş Yuksam yuksam
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl iyi hepiniz için bi tepsi daha yapayım tatlı saatiniz geldi kanımca
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar Efet efet tatlı saatimis geldi Ben kankimin payınıda alayım nütfen
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl yuk ona ben bir dilimcik özel diyet tatlı yapayım,kankisi yedirmeyecek yazık
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl evet saat 17,10'u gösteriyorken tatlımızın yanına içecek olarak ne alırsınız? size içecek bişey ısmarlayım bari...
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar bende gecenin tabağını alayım Abla ya bişey süle egsoya çok ağlaram bak
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl leylam sana bir bardak buzlu su verirdim ama şimdi bademciklerin şişer ... terli terli su içme sen......
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl olur canım senin bende parlak elmaların kalmış onları verirdim
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl yuk ben senin için ağrı dağına,nemrut dağına,süphan dağına çıkardım..sonra van gölü kıyısında mangal yakar balık ızgara yerdim.sırf senin için........diyeti bozardım
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl ahh beni erittin Kleo.. oralar benim memleketim sayılır biliyor musun.. hem de ızgara balık ızgara balık diyet yaparken de yenir kısım diyeti bozmana gerek yok senin için bütün gecelerimi burda geçiririm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.