Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Yazar ihtiyaç duyarsak çağırırız kankim seni Umarım ihtiyaç duyulmaz
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Şöle köpüklü bir kahve Hiç fena olmaz tşk ederim Bende sana meyve getireyim
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl ups focal çok üzücü konuşuyorsun.... Daha az üzülmeni sağlayabilirdm
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl ups focal çok üzücü konuşuyorsun.... Daha az üzülmeni sağlayabilirdm üzdüğüm için özür dileye bilirim
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Yazar oooo ben balonu deiştirdim gecem ama yine de öretebilirm Fark ettim Gıss güzelyaz dur bende sana süt getireyim
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl üzdüğüm için özür dileye bilirim Yoo haşaa. Neşelendirmeye çalışırdım.. mama yapabilirim açmısın bu da bana demi güzelyaz biras acıktım sankim
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl özlediklerim hayatta değillerde ondan Allah rahmet eylesin hayatta olanlardan hiç mi özlediğin yok biras acıktım sankim aysum acıkmış yine yemek yapardım
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Yazar aysum acıkmış yine yemek yapardım Sen yemek yapmasını biliyon mı kankim
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Sen yemek yapmasını biliyon mı kankim ben ikinizede öğreteyim yemek yapmayıı
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl ne yababileceğimi bilmiyorum ama birz düşünürdüm senin için ne yapabilirim diye
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Yazar avatarındakiyle beni tanıştırmasını isterdim Bende eniştemi alıp sizin buluşma noktanısa gelebilirim
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Bende eniştemi alıp sizin buluşma noktanısa gelebilirim bence hemen karar verme kankim enişten de angelina hayranı çünkü
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Yazar bence hemen karar verme kankim enişten de angelina hayranı çünkü Tamam o angelina ile buluştuğunda söz seni alıp buluşma noktasına götürürüm
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl sabah oldu der kahvaltıya götürür akşam üstü güneş batımının seyrine sonra güzel bir eğlence yerine elbette götürürdüm seni senin için elbette
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Yazar sabah oldu der kahvaltıya götürür akşam üstü güneş batımının seyrine sonra güzel bir eğlence yerine elbette götürürdüm seni senin için elbette Bak bu defa hesapları ben ödemem ona göre
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl krıldı bak şimdi benim kalbim ne zaman sana hesap ödttim senin canın sağolsun yağmurum hesapları bulaşık yıkarda öderim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.