Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Sakın söyleme Aysum söylememen için elimden geleni yapardım
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Eh madem öyle yapcak bişey yok kaderimize razı olcaz Du sana kolonya getirem
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl kulak tıkacı getireyim baree ( sonra ben aysumu dinleyemedim diye ağlamak yok ama )
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Yazar kulak tıkacı getireyim baree ( sonra ben aysumu dinleyemedim diye ağlamak yok ama ) Yok ağlamam merak etme Mikrofonunu ayarlıyamda güsel söyle
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Kankimin işi çıkarda ben yardıma gitmezmiyim Giderim tabe
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Ben senin düğününe bissürü at getircem sizi kırlarda gezdirecem yaaaa
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Yazar bende isterim canım çekti valla kankim Sen iste yeterki iste kankim Aşure kazanları kurdarıyım Ben senin düğününe bissürü at getircem sizi kırlarda gezdirecem yaaaa Taurusun atlarımı yoksa o
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Ben senin düğününe bissürü at getircem sizi kırlarda gezdirecem yaaaa düldül ve aramis se sakın getirme aysumcum hiç zahmet etme, onlarla uğraşamam Sen iste yeterki iste kankim , Aşure kazanları kurdarıyım Taurusun atlarımı yoksa o saol kankim galiba
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Yediğin aşurenin parasını ver istersen artık kankim tam 9 tabak yedin yaaa
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Yok beaa safkan arap atı getircem sana hemide hipodromda gezdirtecemmm
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Yok beaa safkan arap atı getircem sana hemide hipodromda gezdirtecemmm hipodromu kapattırırdım, sen içeri girme diye
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Yazar ben bunu yapmana engel olabilirim Sen iste yeterki ben engel olurum
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl ben bunu yapmana engel olabilirim neden Sen iste yeterki ben engel olurum ihtiyaç duyarsak çağırırız kankim seni
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.