Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl fener -besıktas macına bılet alırdım.besıktas nası yenılecek gormesını ısterdım
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 17 yıl bir sürü kelebek yakalar üstüne salardım Bloğuna anahtar olurdum
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 17 yıl prangada taktırsan yerim ben.... karnın açmış yemek ısmarlardım....
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 17 yıl gözümü kapar yerdim... bende ona yemek sonrası donduyma alırdım... ablamada ızgarada hamsi yapardım löp löp atardık midemize....
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 17 yıl hamsinin üzerine bergamut kokulu mis gibi bir çay yapardım Erbay kardeşimin yanına oturup çayımızı içerken bulutlara beraber bakardım...
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 17 yıl sağ kolum ahucuğumuda alırdık en çok hamsiyi kim yicek yarışması yapardık 2. etap olarak en çok çayı kim içicek yarışını yapardık şampiyon olana diğer yarışmacılar istediği yemeği ve tatlı çeşitlerini yapardı.... zaten şampiyon belli...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.