Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl Yazar topragım senın ıcın kılımı kıpırdatmam yada hade topragımsın dıye kıyak gecım sana bılgısayarına vırus yollayabılerem Hade toprağım çekil kenara Virüs yollayacakmış Virüslerle birlikte gömerim seni karaisalıya Emin ol hastanelik bi durumum yok gayet sağlıklıyım allahıma bin şükür Amin
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl kankim senin için ne yapabilerem hiç bilmiyorum kanımca pek bişi yapamam
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl Yazar İlk defa bende seninle aynı fikirdeyim kankim Bende senin için hiç bişey yapamam kanımca
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl Ben ikiniz için de bişey yapabilirim sanırım dikkat yapıyorum :bi susun ya sabah sabah Siz kankisiniz öle şey olmaz cık cık ne kadar ayıp
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl Yazar Sen bi sus bakim Kankilerin arasına girilmes Bende sana keşkül yapayım mı Sefmessen kankim yer
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl Yazar Kan kusar kısılcık şerbeti içtim dersin yani Oldu o zaman
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl senin kuşlara yem verırdım aylardır ordalar ben onlara yem veriyom bidenem sen üzülme.. senin için tatili bir ay daha uzatırdım
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl sardunyam gel degisiklik yapalim sen benim icin yarin okula git:)) olur sende benim için şu bulaşıkları yıkar, çamaşırları asar, banyoyu parlatırsın artık... ben kardayım...
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl formuma dikkat ederdim bak senin için haşlanmış patates yiyorum bile (valla 50 kiloyum )
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl bi hamama götururdum hertarafın kır pas içinde makyajında akmış
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl Ogrencilerini seni deli etmeleri icin tembihlerdim telden kolunu çekerdım kolun koptu orda durmaktan ne zamandır
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.