Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl sardunyam ablam radya ablam kleo hepimiz için diliyorum yağmur yağar en yakın zamanda
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl gözyaşını silmen için peçete koleksiyonumu verirdim... (sakın sen de bana saçlarımı düzeltmem için fön makineni verme..ben saçlarımdan memnunumm )
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl senin için, forumu kesici deli aletlerle temizlerken yanında yardımcı olurdum
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl ben kullannılmış aletlerle yeni birilerine zarar vermeyi sevmem senin için yeni alet edavat alırdımm
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl bunları yaparken sana kendini çekebilmen için bir video alabilirdim, izler izler mutlu olurdun yaptıklarınla.. belki tarantino da seni keşfeder ünlü bile olurdun he
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl ooo tarantino haaa sensey olaylarına girces demek sana en sevdiğim film olan kasımda aşk başkadır ve tutku cdlerimi bırakıyorum
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl bende izlediğim filmleri bırakmak isterim ama ben onları çok severim en iisi sana kasaturamı bırakayım
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl bende izlediğim filmleri bırakmak isterim ama ben onları çok severim en iisi sana kasaturamı bırakayım filmi ben napayım kasatura daha iyi umarım daha önce kullanmamışsındır kleo senin için Türkçe bir nick bulurdumm
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl kasaturamı kullandım desem ne değişir ki benim gönlümden o kptu sana kleo ya da yelpaze bırakayım bari
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl güneşde demlerım senin çayınııı yüreğimden süzerr öyle veririimmm(çokmu abarttım ne)
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl Yok canım keyif sizin.. malum hayat pahalı güneşde demlemek ucuza gelıyo
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl şimdi böyle çaresizim nasıl korurum kendimi ki senin için birşeyler yapayım,deli gönül bu gelir en yakınında öldürürüm kendimi.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.