Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 18 yıl Annestar yarışması için form alabilirim.. Yakında ihtiyacın olcak
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 18 yıl Yazar Annestar yarışması için form alabilirim.. Yakında ihtiyacın olcak
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 18 yıl senın için bak parmağımı oynattım bazıları için derler ya senın için parmağımı bile oynatmam,bak ben oynatıyorum gıymetını bilesan
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 18 yıl bende senin için göz kırpabilirim... gözümü bile kırpmam demedim bak sende kıymetimi bilesan bacım
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 18 yıl ne yapmam kii...? üzmem..kırmam..sevmekten asla vazgeçmem... ablam ve annem sizi seviorum çokk.....
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 18 yıl ben de seni dinlerem,konusasan ablam canim seni de severem tabii
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 18 yıl ikiniz için çiğ tavuk yiyebilerem yuksam fear factore mi katılsem?
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 18 yıl ikiniz için çiğ tavuk yiyebilerem yuksam fear factore mi katılsem? büyük bir zevkle tırnaklarını kerpetenle sökebilirim.... daha ne olsun
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 18 yıl bende senın bıyıklarını yolsam memnun olurum..... senin gözünüde ben çıkarsam diyorum...
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 18 yıl yap canem hep kalemle boyamak istemişimdir zati iki bacak fazla sana birini kopartam diyorum...zarif olursun o bakımdan
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.