Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl temmusda karın ne işi var be eren olabilecek bişey sölesene hadi
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Karlı bir temmuz akşamı dışarda hııı Üşütürsün Eren kalma dışarda Elimden ne gelebiliyorsa
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Olmayacak işleri başına açmasından dolayı yapılacak birşey olmadığına karar verdim
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar kankim bende mahkemeye duruşmayı islemeye gelem mi Hiçbişeyden geri kalma emi kankim gesme olsunda adliye madliye hiç fark etmes gel kankim gel
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl kıss sana destek oluyum diye gelcem kendim bişey istiyosam ne oluyum
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Kıs bak dilek kapın açıksa olursun Fatih halam gibi o zaman görürüm ben seni
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Ayol mu kıs belirtiler başlamış he Halam olur kendisi duymasın ama
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Benim de dayım olur... Bizi kandırıyor mu yoksa bu ürek Kesin seni kandırıyordur Erencim yoksa bana öyle yamuklar yapamas
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.